Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0032
  • Stadion: FC Mice Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1704
FC Mice HNTAI FC
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Cieciera rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sierściuch. Cieciera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durczok zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szubartowski kan de bal niet met de borst controleren. Gała rent richting de bal. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bojko de bal. Gała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Wroński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ciapała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Wroński bokst de bal weg. Lubaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wroński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Górnicki rent richting de bal. Górnicki passt de bal zonder na te denken. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec haalt uit met een fantastische trap. Bizoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice - HNTAI FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mice 39%, HNTAI FC 61%.
FC Mice - HNTAI FC 1:0

54e minuut.
Idziorek is nu in balbezit. Idziorek geeft een hoge lob. Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Sierściuch rent richting de bal. Sierściuch geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kuzon de bal onder controle te krijgen. Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice - HNTAI FC 2:0

59e minuut.
Jałkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Gajkowski geeft een hoge lob. Górnicki heeft problemen om de bal te vangen. Gała is nu in balbezit. Gała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki passt de bal met de wreef. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice - HNTAI FC 3:0

73e minuut.
Szubartowski is nu in balbezit. Gała onderschept slim de pass. Gała speelt de bal door. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mice - HNTAI FC 3:1

77e minuut.
Bojko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sierściuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec geeft een lange en hoge pass. Bartkowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mice 45%, HNTAI FC 55%.
FC Mice - HNTAI FC 3:1