Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLN Team Biało czerwone diably
We Will See Tactiek tak
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 53.2
average Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen good


4e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień speelt de bal door. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:1

10e minuut.
Wasilewski speelt de bal door. Tlaga heeft problemen om de bal te vangen. Tlaga passt de bal in één keer door. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Muża bokst de bal weg. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:2

12e minuut.
Şabanov passt de bal zonder na te denken. Kakun rent richting de bal. Kakun passt de bal zonder na te denken. Zaccagnini rent richting de bal. Zaccagnini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Remień is nu in balbezit. Remień geeft een lange en hoge pass. Tekiela heeft problemen om de bal te vangen. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi draait met de bal, schiet en ... Muża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rozmysł de bal. Rozmysł schiet op doel. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:3

21e minuut.
Yiu Cheong passt de bal in één keer door. Sorescu rent richting de bal. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:4

24e minuut.
Muża probeert naar een medespeler te passen. Tlaga kopt de bal weg. Rozmysł is nu in balbezit. Megyesi is nu in balbezit. Megyesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:5

29e minuut.
Tlaga kopt de bal weg. Neiring rent richting de bal. Rozmysł verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmysł draait met de bal, schiet en ... Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:6

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remień met een snelle inworp. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu geeft een lange en hoge pass. Megyesi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tlaga onderschept slim de pass. Tlaga geeft een hoge lob. Sorescu kopt de bal weg. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Muża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:7

44e minuut.
Megyesi is nu in balbezit. Megyesi geeft een lange en hoge pass. Sorescu rent richting de bal. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:8

45e minuut.
Aristotelous komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 57%, Biało czerwone diably 43%.
KLN Team - Biało czerwone diably 0:8

46e minuut.
Nolli rent richting de bal. Megyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Megyesi schiet op doel. Muża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorescu is nu in balbezit. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:9

48e minuut.
Remień is nu in balbezit. Remień passt de bal met de wreef. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł schiet op doel. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:10

50e minuut.
Remień kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozmysł de bal. Tekiela is nu in balbezit. Rozmysł verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmysł schiet op doel. Muża bokst de bal weg. Megyesi rent richting de bal. Megyesi probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Yiu Cheong is nu in balbezit. Yiu Cheong probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł rent richting de bal. Sorescu rent richting de bal. Sorescu draait met de bal, schiet en ... Muża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:11

54e minuut.
Kalitvintsev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remień met een snelle inworp. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:12

58e minuut.
Daar is Şabanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristotelous is nu in balbezit. Aristotelous passt de bal met de wreef. Tlaga geeft een hoge lob. Megyesi krijgt zijn hoofd ertegen. Muża probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:13

63e minuut.
Remień zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalitvintsev rent richting de bal. Met opzet legt Tlaga zijn tegenspeler op de grond. Tlaga krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Remień passt de bal met de wreef. Megyesi rent richting de bal. Nolli begaat een overtreding. Nolli krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Aristotelous onderschept slim de pass. Aristotelous met een sublieme pass. Megyesi rent richting de bal. Megyesi draait met de bal, schiet en ... Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:14

69e minuut.
Remień rent richting de bal. Remień geeft een hoge lob. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Muża maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:15

72e minuut.
Neiring geeft de bal voor. Inworp. Remień met een snelle inworp. Sorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorescu haalt uit met een fantastische trap. Muża kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Yiu Cheong met een sublieme pass. Remień rent richting de bal. Remień geeft een lange en hoge pass. Megyesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rozmysł is nu in balbezit. Rozmysł schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jones komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Neiring verovert de bal door een tackle van achteren. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień met een sublieme pass. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. Tlaga geeft een hoge lob. Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Tosun komt het veld opgelopen. Guerci komt het veld opgelopen. Pandurević komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Jones rent richting de bal. Rozmysł is nu in balbezit. Jones is nu in balbezit. Jones schiet op doel. Muża werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Jones rent richting de bal. Jones haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:16

84e minuut.
Kakun passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krzynówek de bal. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł rent richting de bal. Rozmysł haalt uit met een fantastische trap. Muża kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Guerci met een sublieme pass. Tekiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmysł schiet op doel. Muża probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:17

89e minuut.
Guerci rent richting de bal. Guerci passt de bal in één keer door. Turski is nu in balbezit. Turski geeft een hoge lob. Pandurević is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rozmysł rent richting de bal. Nolli begaat een overtreding. Rozmysł is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tlaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jones springt en kopt de bal. Muża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - Biało czerwone diably 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 73%, Biało czerwone diably 27%.
KLN Team - Biało czerwone diably 0:18