Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester utd KLN Team
433 Tactiek We Will See
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 33.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen adequate


9e minuut.
Tekiela onderschept slim de pass. Tekiela geeft een hoge lob. Błażejewski heeft problemen om de bal te vangen. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Krzynówek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzynówek speelt de bal door. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester utd - KLN Team 0:1

16e minuut.
Ormaechea verovert de bal door een tackle van achteren. Ormaechea speelt de bal door. Kalitvintsev probeert naar een medespeler te passen. Kakun rent richting de bal. Kakun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kalitvintsev is nu in balbezit. Kalitvintsev passt de bal met de wreef. Krzynówek probeert naar een medespeler te passen. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ormaechea geeft de bal voor. Şabanov speelt de bal door. Kakun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakun schiet op doel. Szczypta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester utd - KLN Team 0:2

25e minuut.
Nolli geeft een hoge lob. Daar is Kakun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakun passt de bal in één keer door. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini haalt uit met een fantastische trap. Szczypta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester utd - KLN Team 0:3

32e minuut.
Kakun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pora komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Ormaechea kopt de bal weg. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini met een sublieme pass. Pora rent richting de bal. Pora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pyś passt de bal in één keer door. Pora is nu in balbezit. Pora passt de bal met de wreef. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester utd 71%, KLN Team 29%.
Manchester utd - KLN Team 0:3

53e minuut.
Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kieliński de bal onder controle te krijgen. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini draait met de bal, schiet en ... Szczypta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Şabanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Nolli passt de bal zonder na te denken. Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ormaechea geeft de bal voor. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Miszczyk is nu in balbezit. Miszczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Şabanov met een snelle inworp. Zaccagnini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ormaechea onderschept slim de pass. Ormaechea speelt de bal door. Daar is Pora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pora haalt uit met een fantastische trap. Bestry probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ormaechea probeert naar een medespeler te passen. Piórko probeert naar een medespeler te passen. Miszczyk probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Szczypta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Bordowski kopt de bal weg. Neiring probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neiring geeft de bal voor. Bobula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester utd - KLN Team 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester utd 78%, KLN Team 22%.
Manchester utd - KLN Team 1:3