Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KLN Team fc game over
We Will See Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Tekiela speelt de bal door. Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsior is nu in balbezit. Gąsior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - fc game over 0:1

5e minuut.
Kalitvintsev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalitvintsev probeert naar een medespeler te passen. Krzynówek speelt de bal door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ormaechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira passt de bal met de wreef. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Waksmundzki de bal. Sira is nu in balbezit. Sira probeert naar een medespeler te passen. Pora rent richting de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KLN Team - fc game over 1:1

21e minuut.
Pora rent richting de bal. Pitek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ormaechea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malkus-Juszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Şabanov met de inworp. Sira kan de bal niet met de borst controleren. Sira met een sublieme pass. Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Pora de bal. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Waksmundzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira is nu in balbezit. Sira haalt uit met een fantastische trap. Kufel bokst de bal weg.

38e minuut.
Krzynówek met een sublieme pass. Pora is nu in balbezit. Pora passt de bal zonder na te denken. Zaccagnini rent richting de bal. Zaccagnini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - fc game over 2:1

39e minuut.
Klungelig pakt Pitek de bal. Pitek geeft de bal voor. Nolli kopt de bal weg. Zaccagnini is nu in balbezit. Zaccagnini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Zaccagnini de bal. Sira rent richting de bal. Sira passt de bal met de wreef. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kufel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krzynówek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sira is nu in balbezit. Sira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek onderschept slim de pass. Krzynówek met een sublieme pass. Pora rent richting de bal. Pora draait met de bal, schiet en ... Kufel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 24%, fc game over 76%.
KLN Team - fc game over 2:1

51e minuut.
Inworp. Krzynówek met een snelle inworp. Klungelig pakt Sira de bal. Sira geeft een hoge lob. Waksmundzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kufel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zaccagnini is nu in balbezit. Zaccagnini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - fc game over 3:1

52e minuut.
Niemyski geeft de bal voor. Nolli verovert de bal door een tackle van achteren. Sira speelt de bal door. Zaccagnini is nu in balbezit. Zaccagnini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryk passt de bal zonder na te denken. Kalitvintsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalitvintsev met een sublieme pass. Sira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bryk geeft de bal voor. Muża speelt de bal door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira speelt de bal door. Pora met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira speelt de bal door. Klungelig pakt Pora de bal. Pora haalt uit met een fantastische trap. Malkus-Juszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kufel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zaccagnini verovert de bal door een tackle van achteren. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira passt de bal in één keer door. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - fc game over 4:1

70e minuut.
Zaccagnini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitek rent richting de bal. Ormaechea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ormaechea krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Krzynówek passt de bal zonder na te denken. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pora passt de bal zonder na te denken. Zaccagnini rent richting de bal. Zaccagnini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - fc game over 5:1

73e minuut.
Gąsior met een sublieme pass. Pitek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pora. Pora krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sira passt de bal zonder na te denken. Pora bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Pora verovert de bal door een tackle van achteren. Pora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nolli met een sublieme pass. Sira rent richting de bal. Sira passt de bal zonder na te denken. Daar is Zaccagnini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaccagnini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KLN Team - fc game over 6:1

79e minuut.
Zaccagnini passt de bal in één keer door. Pora is nu in balbezit. Pora passt de bal zonder na te denken. Sira rent richting de bal. Sira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nolli onderschept slim de pass. Nolli probeert naar een medespeler te passen. Burzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccagnini verovert de bal door een tackle van achteren. Zaccagnini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KLN Team 36%, fc game over 64%.
KLN Team - fc game over 6:1