Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Hawks RKS TUDOR
PODSTAWOWA Tactiek !-343+!
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Doeltrap. Orsós met een harde bal richting middenveld. Natilla kopt de bal weg. Słowiński rent richting de bal. Słowiński schiet op doel. Orsós bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brzęczek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Słowiński springt en kopt de bal. Orsós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Morawski kopt de bal weg. Brzęczek heeft problemen om de bal te vangen. Praxedes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brzęczek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Słowiński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:1

11e minuut.
Malicki is nu in balbezit. Brzęczek onderschept slim de pass. Brzęczek passt de bal in één keer door. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Morawski rent richting de bal. Morawski passt de bal zonder na te denken. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński haalt uit met een fantastische trap. Orsós maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Pielorz geeft de bal voor. Inworp. Faigl met een snelle inworp. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ... Orsós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Faigl geeft de bal voor. Klungelig pakt Pielorz de bal. Faigl is nu in balbezit. Faigl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Morawski passt de bal met de wreef. Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek passt de bal in één keer door. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Faigl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Malicki de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Orsós werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Brzęczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:2

32e minuut.
Morawski passt de bal met de wreef. Maruda rent richting de bal. Maruda geeft een hoge lob. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński schiet op doel. Orsós bokst de bal weg.

42e minuut.
Maruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruda geeft de bal voor. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Hackett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faigl met een snelle inworp. Słowiński rent richting de bal. Słowiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Hawks 82%, RKS TUDOR 18%.
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:2

47e minuut.
Maruda is nu in balbezit. Maruda met een sublieme pass. Brzęczek probeert naar een medespeler te passen. Słowiński rent richting de bal. Słowiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Onteniente onderschept slim de pass. Onteniente passt de bal zonder na te denken. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słowiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:3

55e minuut.
Maruda met een sublieme pass. Praxedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Praxedes geeft een hoge lob. Słowiński is nu in balbezit. Słowiński haalt uit met een fantastische trap. Orsós bokst de bal weg. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:4

60e minuut.
Morawski geeft de bal voor. Hackett heeft problemen om de bal te vangen. Słowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl rent richting de bal. Faigl schiet op doel. Orsós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bergli komt het veld opgelopen. Kubisztal komt het veld opgelopen. Kasprowicz komt het veld opgelopen. Faigl neemt de hoekschop. Słowiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Orsós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:5

65e minuut.
Inworp. Cartes komt het veld opgelopen. Kłosowski komt het veld opgelopen. Kalwara komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Orsós trapt de bal weg van het doel. Maruda kopt de bal weg. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalwara draait met de bal, schiet en ... Orsós verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Maruda speelt de bal door. Praxedes speelt de bal door. Brzęczek met een sublieme pass. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:6

72e minuut.
Sowała passt de bal met de wreef. Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek met een sublieme pass. Kłosowski is nu in balbezit. Kłosowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pielorz is nu in balbezit. Faigl verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprowicz is nu in balbezit. Faigl onderschept slim de pass. Faigl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Faigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Faigl draait met de bal, schiet en ... Orsós bokst de bal weg.

86e minuut.
Sowała geeft een hoge lob. Klungelig pakt Onteniente de bal. Onteniente geeft een lange en hoge pass. Kłosowski rent richting de bal. Kłosowski draait met de bal, schiet en ... Orsós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Natilla de bal onder controle te krijgen. Kalwara probeert naar een medespeler te passen. Blake rent richting de bal. Blake geeft een lange en hoge pass. Onteniente geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kłosowski passt de bal met de wreef. Onteniente geeft een hoge lob. Brzęczek rent richting de bal. Brzęczek haalt uit met een fantastische trap. Orsós maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Hawks 79%, RKS TUDOR 21%.
GKS Hawks - RKS TUDOR 0:7