Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Słynne Młoty Drapieżne Króliki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Pelczarski heeft problemen om de bal te vangen. Jurasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurasz met een sublieme pass. Olbiński rent richting de bal. Olbiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sosnowski rent richting de bal. Habowski onderschept slim de pass. Habowski passt de bal in één keer door. Nowotniak rent richting de bal. Nowotniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Wilkanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkanowski geeft een hoge lob. Gumiela heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mamet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Owsianka is nu in balbezit. Habowski is nu in balbezit. Habowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nowotniak de bal. Nowotniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jurasz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pustelnik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słynne Młoty 61%, Drapieżne Króliki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Słynne Młoty - Drapieżne Króliki 0:0

61e minuut.
Lodyga geeft een hoge lob. Brzostowski speelt de bal door. Karwowski rent richting de bal. Nowotniak onderschept slim de pass. Nowotniak schiet op doel. Samulewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Słynne Młoty - Drapieżne Króliki 0:1

65e minuut.
Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj probeert naar een medespeler te passen. Nowotniak rent richting de bal. Nowotniak draait met de bal, schiet en ... Samulewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Słynne Młoty - Drapieżne Króliki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Słynne Młoty 45%, Drapieżne Króliki 55%.
Słynne Młoty - Drapieżne Króliki 0:2