Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vastren Inter Skotnik
424 Tactiek Moja
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 38.6
excellent Schieten adequate
very good Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Cáceda met een sublieme pass. Kosanashvili is nu in balbezit. Kosanashvili passt de bal in één keer door. Bartley rent richting de bal. Bartley haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cáceda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Cáceda met een snelle inworp. Kosanashvili geeft de bal voor. Bonci verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beţivu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartley rent richting de bal. Bartley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Inter Skotnik 1:0

13e minuut.
Narváez passt de bal zonder na te denken. Cáceda is nu in balbezit. Cáceda passt de bal in één keer door. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ntalaras trapt de bal weg van het doel. Uzlu kopt de bal weg. Edipoğlu is nu in balbezit. Edipoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Sombra de bal. Uzlu is nu in balbezit. Sombra verovert de bal door een tackle van achteren. Sombra geeft een hoge lob. Bartley krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bartley probeert de bal met de borst te controleren. Bonci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartley. Bartley krijgt een gele kaart. Bonci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu geeft de bal voor. Bartley krijgt zijn hoofd ertegen. Ntalaras bokst de bal weg. Chodynicki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Inter Skotnik 2:0

33e minuut.
Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosanashvili passt de bal in één keer door. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Inter Skotnik 3:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Yasin de bal onder controle te krijgen. Yasin met een sublieme pass. Inworp. Narváez met een snelle inworp. Cáceda geeft een lange en hoge pass. Ntalaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Cáceda probeert de bal aan de voet te houden. Yasin speelt de bal door. Sombra probeert naar een medespeler te passen. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 35%, Inter Skotnik 65%.
FC Vastren - Inter Skotnik 3:0

46e minuut.
Edipoğlu probeert naar een medespeler te passen. Uzlu is nu in balbezit. Bartley verovert de bal door een tackle van achteren. Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosanashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Marian komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reiss met een snelle inworp. Kurczyński speelt de bal door. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley schiet op doel. Ntalaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sombra passt de bal met de wreef. Bartley is nu in balbezit. Kosanashvili rent richting de bal. Kosanashvili draait met de bal, schiet en ... Ntalaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mesquita komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kurczyński passt de bal in één keer door. Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley is nu in balbezit. Kosanashvili is nu in balbezit. Kosanashvili draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Inter Skotnik 4:0

61e minuut.
Iwanowski komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ntalaras trapt de bal weg. Sombra is nu in balbezit. Sombra met een sublieme pass. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley haalt uit met een fantastische trap. Ntalaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Beţivu rent richting de bal. Beţivu geeft een hoge lob. Ntalaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Reiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kurczyński met een sublieme pass. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley schiet op doel. Ntalaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Beţivu heeft problemen om de bal te vangen. Delvas rent richting de bal. Kurczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kurczyński geeft een hoge lob. Bartley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 36%, Inter Skotnik 64%.
FC Vastren - Inter Skotnik 4:0