Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Ostrovia Ostrowy Kapcie Podlasia
Defensywa Tactiek 442
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 23.5
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Daar is Tombesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombesi geeft de bal voor. Panzardo kopt de bal weg. Klungelig pakt Calado de bal. Calado draait met de bal, schiet en ... Dynda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Rodas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siara met een snelle inworp. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko geeft een hoge lob. Mankin bokst de bal weg.

9e minuut.
Rapali passt de bal in één keer door. Panzardo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bingowicz. Bingowicz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tombesi passt de bal zonder na te denken. Guehi heeft problemen om de bal te vangen. Tombesi met een sublieme pass. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 1:0

20e minuut.
Tombesi rent richting de bal. Guehi is nu in balbezit. Tombesi rent richting de bal. Tombesi geeft de bal voor. Calado springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Varipapa kopt de bal weg. Siara probeert de bal met de borst te controleren. Rapali geeft de bal voor. Calado krijgt zijn hoofd ertegen. Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 2:0

23e minuut.
Tombesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombesi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calado de bal. Calado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 3:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rapali met de inworp. Tombesi speelt de bal door. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap. Dynda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Hromyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rapali neemt de hoekschop. Calado springt en kopt de bal. Dynda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 4:0

27e minuut.
Rapali met een snelle inworp. Tombesi geeft een lange en hoge pass. Calado rent richting de bal. Calado schiet op doel. Dynda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 5:0

33e minuut.
Katulski passt de bal met de wreef. Calado rent richting de bal. Fafik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calado kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 6:0

34e minuut.
Fafik met een sublieme pass. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado speelt de bal door. Panzardo rent richting de bal. Panzardo schiet op doel. Dynda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rapali zal de hoekschop nemen. Calado springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 7:0

37e minuut.
Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calado de bal. Calado schiet op doel. Dynda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 8:0

38e minuut.
Oczachowski heeft problemen om de bal te vangen. Calado is nu in balbezit. Calado passt de bal in één keer door. Panzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzardo draait met de bal, schiet en ... Dynda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bingowicz is nu in balbezit. Calado onderschept slim de pass. Guehi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guehi haalt uit met een fantastische trap. Dynda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Uliniarz passt de bal met de wreef. Daar is Oczachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombesi begaat een overtreding. Tombesi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tombesi passt de bal in één keer door. Rapali rent richting de bal. Rapali geeft de bal voor. Calado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rapali rent richting de bal. Rapali speelt de bal door. Klungelig pakt Guehi de bal. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo schiet op doel. Dynda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Ostrovia Ostrowy 19%, Kapcie Podlasia 81%.
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 8:0

50e minuut.
Rapali is nu in balbezit. Rapali passt de bal in één keer door. Tombesi rent richting de bal. Tombesi geeft een hoge lob. Calado maakt een snoekduik en kopt de bal. Dynda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Tombesi is nu in balbezit. Tombesi passt de bal in één keer door. Calado rent richting de bal. Calado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Panzardo probeert naar een medespeler te passen. Calado is nu in balbezit. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gärtig met de inworp. Katulski heeft problemen om de bal te vangen. Katulski geeft een hoge lob. Panzardo rent richting de bal. Panzardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 9:0

66e minuut.
Tombesi probeert naar een medespeler te passen. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado onderschept slim de pass. Calado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 10:0

67e minuut.
Klungelig pakt Panzardo de bal. Rapali geeft een lange en hoge pass. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado haalt uit met een fantastische trap. Dynda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Panzardo rent richting de bal. Tombesi speelt de bal door. Katulski speelt de bal door. Klungelig pakt Calado de bal. Calado draait met de bal, schiet en ... Dynda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Katulski is nu in balbezit. Katulski geeft een hoge lob. Daar is Hromyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Panzardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzardo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tombesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Hromyka is nu in balbezit. Rapali probeert naar een medespeler te passen. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 11:0

77e minuut.
Wieliczko rent richting de bal. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Panzardo is nu in balbezit. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 12:0

80e minuut.
Gärtig speelt de bal door. Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali speelt de bal door. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Katulski speelt de bal door. Klungelig pakt Calado de bal. Panzardo rent richting de bal. Panzardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 13:0

83e minuut.
Uliniarz speelt de bal door. Daar is Oczachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado verovert de bal door een tackle van achteren. Calado draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 14:0

85e minuut.
Gärtig geeft een hoge lob. Panzardo kopt de bal weg. Daar is Hromyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calado is nu in balbezit. Calado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 15:0

89e minuut.
Tombesi rent richting de bal. Tombesi speelt de bal door. Calado bereikt de bal nog maar net als eerste. Calado haalt uit met een fantastische trap. Panzardo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Ostrovia Ostrowy 18%, Kapcie Podlasia 82%.
LKS Ostrovia Ostrowy - Kapcie Podlasia 15:0