Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Męczy nas piłka Stella Mondiale
Normal Tactiek 352
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Mamrot verovert de bal door een tackle van achteren. Mamrot passt de bal met de wreef. Olejok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejok schiet op doel. Smok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Męczy nas piłka - Stella Mondiale 0:1

43e minuut.
Okorski is nu in balbezit. Okorski passt de bal in één keer door. Żygus rent richting de bal. Turewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Turewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Męczy nas piłka - Stella Mondiale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Męczy nas piłka 40%, Stella Mondiale 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Męczy nas piłka - Stella Mondiale 1:1

53e minuut.
Rosiecki rent richting de bal. Turewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Turewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Turewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

65e minuut.
Topka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pijawka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okorski is nu in balbezit. Okorski passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Sztramko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejok rent richting de bal. Olejok speelt de bal door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kołcz geeft de bal voor. Inworp. Pilarczyk met de inworp. Olejok geeft de bal voor. Kołcz probeert de bal aan de voet te houden. Smok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Męczy nas piłka 54%, Stella Mondiale 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Męczy nas piłka - Stella Mondiale 1:1