Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 72 BYDLAKI GieKSa OLE
352ja Tactiek 433
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 29.5
average Schieten average
adequate Passen weak
weak Verdedigen average


5e minuut.
Aslantaş rent richting de bal. Aslantaş passt de bal zonder na te denken. Puc is nu in balbezit. Puc haalt uit met een fantastische trap. Dzikuński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Geantă rent richting de bal. Geantă speelt de bal door. Dzikuński rent richting de bal. Koń verovert de bal door een tackle van achteren. Koń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zamachowski rent richting de bal. Zamachowski passt de bal in één keer door. Lancelowski probeert naar een medespeler te passen. Łyczmański rent richting de bal. Łyczmański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lancelowski is nu in balbezit. Lancelowski geeft de bal voor. Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Koń is nu in balbezit. Koń haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 72 BYDLAKI - GieKSa OLE 1:0

22e minuut.
Pietrek kopt de bal weg. Dzikuński heeft problemen om de bal te vangen. Puc is nu in balbezit. Puc haalt uit met een fantastische trap. Liberda probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 72 BYDLAKI 29%, GieKSa OLE 71%.
FC 72 BYDLAKI - GieKSa OLE 1:0

46e minuut.
Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Koń verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lancelowski. Lancelowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Aslantaş speelt de bal door. Puc rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzikuński. Dzikuński krijgt een gele kaart. Koń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zabadeusz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kuryło kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pop de bal onder controle te krijgen. Pop met een sublieme pass. Klungelig pakt Chaniewski de bal. Chaniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Liberda probeert naar een medespeler te passen. Zamachowski speelt de bal door. Pietrek speelt de bal door. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Łyczmański verovert de bal door een tackle van achteren. Łyczmański passt de bal met de wreef. Pinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaniewski onderschept slim de pass. Chaniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 72 BYDLAKI 43%, GieKSa OLE 57%.
FC 72 BYDLAKI - GieKSa OLE 1:0