Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
On My Way Team ŁKS Orzeł II
12345 Tactiek New
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 46.3
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


10e minuut.
Hanuščák met een sublieme pass. Tarabella is nu in balbezit. Urra onderschept slim de pass. Florescu verovert de bal door een tackle van achteren. Florescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Jankowiak trapt de bal weg van het doel. Harth kopt de bal weg. Faltín bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltín draait met de bal, schiet en ... Abugattás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Klungelig pakt Tanıl de bal. Tanıl passt de bal in één keer door. Dangl probeert naar een medespeler te passen. Florescu rent richting de bal. Florescu draait met de bal, schiet en ... Jankowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sokolović speelt de bal door. Rolko is nu in balbezit. Met opzet legt Aguzzi zijn tegenspeler op de grond. Aguzzi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Florescu rent richting de bal. Sopata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Florescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarabella zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jankowiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 1:0

19e minuut.
Florescu passt de bal zonder na te denken. Ashkenazi heeft problemen om de bal te vangen. Ashkenazi probeert naar een medespeler te passen. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Jankowiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Caferra speelt de bal door. Aguzzi heeft problemen om de bal te vangen. Vujnović met een sublieme pass. Faltín rent richting de bal. Faltín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hanuščák is nu in balbezit. Hanuščák geeft de bal voor. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 2:0

26e minuut.
Sopata probeert naar een medespeler te passen. Caferra heeft problemen om de bal te vangen. Caferra geeft een lange en hoge pass. Faltín rent richting de bal. Faltín schiet op doel. Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Harth passt de bal met de wreef. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi passt de bal zonder na te denken. Faltín rent richting de bal. Faltín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zisiadis rent richting de bal. Zisiadis passt de bal met de wreef. Faltín is nu in balbezit. Faltín schiet op doel. Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 2:1

41e minuut.
Tanıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanıl passt de bal in één keer door. Caferra rent richting de bal. Dangl verovert de bal door een tackle van achteren. Dangl geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Florescu passt de bal met de wreef. Tarabella is nu in balbezit. Całka is nu in balbezit. Ashkenazi verovert de bal door een tackle van achteren. Ashkenazi schiet op doel. Jankowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On My Way Team 51%, ŁKS Orzeł II 49%.
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 2:1

48e minuut.
Rolko rent richting de bal. Aguzzi onderschept slim de pass. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Faltín rent richting de bal. Faltín haalt uit met een fantastische trap. Abugattás bokst de bal weg.

52e minuut.
Urra met een sublieme pass. Tanıl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ashkenazi de bal. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jankowiak met een sublieme pass. Dangl kopt de bal weg. Florescu is nu in balbezit. Tarabella rent richting de bal. Tarabella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 3:1

75e minuut.
Sokolović passt de bal met de wreef. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harth. Harth krijgt een gele kaart. Florescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanıl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Całka de bal. Tarabella is nu in balbezit. Tarabella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Urra met een sublieme pass. Aguzzi heeft problemen om de bal te vangen. Tanıl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tanıl krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ashkenazi rent richting de bal. Urra verovert de bal door een tackle van achteren. Aguzzi speelt de bal door. Faltín is nu in balbezit. Faltín draait met de bal, schiet en ... Abugattás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Sopata verovert de bal door een tackle van achteren. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Faltín is nu in balbezit. Faltín haalt uit met een fantastische trap. Abugattás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vujnović zal de hoekschop nemen. Faltín maakt een snoekduik en kopt de bal. Abugattás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Sokolović geeft een hoge lob. Zisiadis rent richting de bal. Zisiadis geeft een lange en hoge pass. Faltín maakt een snoekduik en kopt de bal. Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 3:2

86e minuut.
Zisiadis met de inworp. Harth speelt de bal door. Faltín rent richting de bal. Faltín haalt uit met een fantastische trap. Abugattás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: On My Way Team 48%, ŁKS Orzeł II 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
On My Way Team - ŁKS Orzeł II 3:3