Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CRAK Cracovia Mazowsze Żuromin
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Ciorkowski passt de bal met de wreef. Łożyński rent richting de bal. Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Bambosz is nu in balbezit. Bambosz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Klungelig pakt Sioćko de bal. Łożyński rent richting de bal. Łożyński passt de bal met de wreef. Bambosz is nu in balbezit. Bambosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Żurański onderschept slim de pass. Żurański speelt de bal door. Płachecki is nu in balbezit. Drumlak verovert de bal door een tackle van achteren. Drumlak schiet op doel. De bal raakt de paal. Świerniak heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Porwaniecki geeft de bal voor. Inworp. Pakuła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRAK Cracovia 48%, Mazowsze Żuromin 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRAK Cracovia - Mazowsze Żuromin 0:0

54e minuut.
Rycerz speelt de bal door. Żurański is nu in balbezit. Żurański passt de bal zonder na te denken. Ostrowski is nu in balbezit. Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CRAK Cracovia - Mazowsze Żuromin 0:1

55e minuut.
Klungelig pakt Bambosz de bal. Bambosz probeert naar een medespeler te passen. Świerniak rent richting de bal. Ostrowski is nu in balbezit. Ostrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ciorkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szlagor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łożyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CRAK Cracovia - Mazowsze Żuromin 1:1

90e minuut.
Inworp. Sioćko met de inworp. Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Bambosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambosz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CRAK Cracovia 46%, Mazowsze Żuromin 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CRAK Cracovia - Mazowsze Żuromin 1:1