Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaroMich Upadłe Sępy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Wyczesany zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieniuk is nu in balbezit. Staczanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staczanowski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Woronicz verovert de bal door een tackle van achteren. Woronicz speelt de bal door. Jurzyc is nu in balbezit. Jurzyc schiet op doel. Zamcur probeert de bal aan de voet te houden. Głódź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaroMich - Upadłe Sępy 1:0

34e minuut.
Jurzyc met een sublieme pass. Gadecki rent richting de bal. Zamcur begaat een overtreding. Gadecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurzyc komt bij de bal en schiet. Głódź probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Jurzyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurzyc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zamcur de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Furga geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Gadecki rent richting de bal. Gadecki draait met de bal, schiet en ... Głódź verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Zamcur heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaroMich - Upadłe Sępy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaroMich 54%, Upadłe Sępy 46%.
JaroMich - Upadłe Sępy 2:0

46e minuut.
Jurzyc is nu in balbezit. Furga is nu in balbezit. Matuszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga onderschept slim de pass. Furga geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
JaroMich - Upadłe Sępy 3:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matuszyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieniuk met een sublieme pass. Gliniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Staczanowski geeft de bal voor. Woronicz kopt de bal weg. Engel probeert de bal aan de voet te houden. Gliniecki rent richting de bal. Gliniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaroMich - Upadłe Sępy 3:1

84e minuut.
Bieniuk geeft een hoge lob. Błażejczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Malitka de bal. Furga rent richting de bal. Furga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaroMich 53%, Upadłe Sępy 47%.
JaroMich - Upadłe Sępy 3:1