Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS Brzoza
rrr Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 31.5
solid Schieten adequate
solid Passen poor
good Verdedigen good


1e minuut.
Vloet passt de bal in één keer door. Guga rent richting de bal. Met opzet legt Bacusiewicz zijn tegenspeler op de grond. Bacusiewicz krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Oskarsson kopt de bal weg. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz met een sublieme pass. Milutinović rent richting de bal. Milutinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ciepiela probeert de bal aan de voet te houden. Camrković is nu in balbezit. Camrković geeft de bal voor. Banaszek geeft een hoge lob. Pană maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Guga heeft problemen om de bal te vangen. Guga passt de bal zonder na te denken. Pană speelt de bal door. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Banaszek speelt de bal door. Pană is nu in balbezit. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană rent richting de bal. Pană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Brzoza 1:0

33e minuut.
Szalbierz met de inworp. Bagietas geeft een lange en hoge pass. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KALATA BOYS - Brzoza 1:1

35e minuut.
Šaier rent richting de bal. Szalbierz onderschept slim de pass. Szalbierz geeft de bal voor. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Guga met de inworp. Klungelig pakt Camrković de bal. Camrković geeft een lange en hoge pass. Oskarsson springt en kopt de bal. Dworski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Brzoza 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 40%, Brzoza 60%.
KALATA BOYS - Brzoza 2:1

46e minuut.
Inworp. Guga met de inworp. Camrković geeft een hoge lob. Oskarsson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Brzoza 3:1

54e minuut.
Bacusiewicz is nu in balbezit. Vloet onderschept slim de pass. Vloet passt de bal in één keer door. Pană heeft problemen om de bal te vangen. Pană draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Oskarsson onderschept slim de pass. Oskarsson passt de bal in één keer door. Vloet met een sublieme pass. Pană rent richting de bal. Pană draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Banaszek is nu in balbezit. Banaszek geeft een lange en hoge pass. Kozianowski kopt de bal weg. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guga is nu in balbezit. Guga geeft een hoge lob. Vloet kopt de bal weg. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. De Tommasi is nu in balbezit. De Tommasi speelt de bal door. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson draait met de bal, schiet en ... Dworski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Oskarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hrezík komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Doeltrap. Dworski met een harde bal richting middenveld. Vloet kopt de bal weg. Hrezík rent richting de bal. Hrezík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Brzoza 4:1

81e minuut.
Inworp. Banaszek met een snelle inworp. Šaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaier geeft de bal voor. Pană krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Camrković de bal onder controle te krijgen. Ciepiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepiela geeft een hoge lob. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović draait met de bal, schiet en ... Moldenhauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Vloet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hrezík de bal. Kozianowski rent richting de bal. Hrezík verovert de bal door een tackle van achteren. Hrezík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - Brzoza 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 26%, Brzoza 74%.
KALATA BOYS - Brzoza 5:1