Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Kalety hesurcia
Attack Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 18.5
formidable Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Dobrea is nu in balbezit. Bogieł verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Soo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yong-Soo krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Jóason geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzawski met de inworp. Dutka is nu in balbezit. Dutka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Balajcza rent richting de bal. Balajcza passt de bal met de wreef. Yong-Soo is nu in balbezit. Yong-Soo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Jóason heeft problemen om de bal te vangen. Jóason geeft een lange en hoge pass. Balajcza kopt de bal weg. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Stypuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Balajcza rent richting de bal. Ankowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balajcza raakt geblesseerd tijdens het duel. Yong-Soo neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 1:0

11e minuut.
Yong-Soo onderschept slim de pass. Yong-Soo probeert naar een medespeler te passen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 2:0

11e minuut.
Dutka met een sublieme pass. Kowalec heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza rent richting de bal. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 3:0

14e minuut.
Piffaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piffaretti met een sublieme pass. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 4:0

18e minuut.
Balajcza rent richting de bal. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza onderschept slim de pass. Balajcza schiet op doel. Stypuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 5:0

19e minuut.
Balajcza met een sublieme pass. Roberts is nu in balbezit. Roberts geeft een hoge lob. Dobrea maakt een snoekduik en kopt de bal. Stypuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 6:0

21e minuut.
Jóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóason geeft de bal voor. Dobrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balajcza rent richting de bal. Balajcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 7:0

22e minuut.
Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 8:0

25e minuut.
Yong-Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Ociepa is nu in balbezit. Yong-Soo onderschept slim de pass. Balajcza rent richting de bal. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Wieczorek trapt de bal weg. Piffaretti kopt de bal weg. Daar is Ociepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza draait met de bal, schiet en ... Paal! Miauczyński probeert naar een medespeler te passen. Mihăilescu is nu in balbezit. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Roberts rent richting de bal. Roberts met een sublieme pass. Balajcza speelt de bal door. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 9:0

38e minuut.
Jóason onderschept slim de pass. Jóason probeert naar een medespeler te passen. Yong-Soo speelt de bal door. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Stypuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Piffaretti kopt de bal weg. Klungelig pakt Balajcza de bal. Balajcza met een sublieme pass. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wieczorek geeft de bal voor. Daar is Kowalec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăilescu speelt de bal door. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Brynkiewicz met een sublieme pass. Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo passt de bal in één keer door. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Kalety 20%, hesurcia 80%.
Zielone Kalety - hesurcia 10:0

46e minuut.
Roberts onderschept slim de pass. Roberts passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dobrea de bal. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 11:0

48e minuut.
Balajcza probeert naar een medespeler te passen. Roberts controleert de bal met de borst. Wrona is nu in balbezit. Balajcza onderschept slim de pass. Balajcza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Balajcza probeert naar een medespeler te passen. Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo passt de bal met de wreef. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 12:0

56e minuut.
Yong-Soo met een sublieme pass. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 13:0

59e minuut.
Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea met een sublieme pass. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza schiet op doel. Stypuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roberts geeft een lange en hoge pass. Stypuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Piffaretti kopt de bal weg. Daar is Bogieł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza rent richting de bal. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 14:0

61e minuut.
Dutka is nu in balbezit. Dobrea onderschept slim de pass. Yong-Soo probeert naar een medespeler te passen. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 15:0

62e minuut.
Dutka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kowalec de bal. Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Balajcza haalt uit met een fantastische trap. Stypuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Dobrea passt de bal in één keer door. Yong-Soo probeert naar een medespeler te passen. Ociepa is nu in balbezit. Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Balajcza schiet op doel. Stypuła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Piffaretti rent richting de bal. Piffaretti passt de bal zonder na te denken. Yong-Soo met een sublieme pass. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Yong-Soo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Soo passt de bal zonder na te denken. Balajcza speelt de bal door. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 16:0

71e minuut.
Dobrea rent richting de bal. Dobrea passt de bal in één keer door. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 17:0

72e minuut.
Dobrea passt de bal met de wreef. Brynkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Brynkiewicz geeft een hoge lob. Balajcza krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ankowski met een snelle inworp. Yong-Soo geeft een hoge lob. Balajcza rent richting de bal. Balajcza schiet op doel. Stypuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 18:0

77e minuut.
Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Soo passt de bal met de wreef. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Piffaretti kopt de bal weg. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrona onderschept slim de pass. Yong-Soo verovert de bal door een tackle van achteren. Yong-Soo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 19:0

80e minuut.
Balajcza met een sublieme pass. Roberts rent richting de bal. Roberts geeft een lange en hoge pass. Dobrea springt en kopt de bal. Stypuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 20:0

85e minuut.
Roberts geeft een lange en hoge pass. Stypuła probeert naar een medespeler te passen. Mihăilescu kopt de bal weg. Roberts probeert de bal met de borst te controleren. Roberts geeft een hoge lob. Stypuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dobrea de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 21:0

90e minuut.
Klungelig pakt Wrona de bal. Yong-Soo is nu in balbezit. Yong-Soo passt de bal in één keer door. Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo draait met de bal, schiet en ... Stypuła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - hesurcia 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Kalety 17%, hesurcia 83%.
Zielone Kalety - hesurcia 22:0