Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtik Zabrze Młode Łasice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Marczak probeert de bal met de borst te controleren. Kizior onderschept slim de pass. Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizior is nu in balbezit. Kizior draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Grabarczyk geeft een hoge lob. Sieczka kopt de bal weg. Daar is Kapera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kizior rent richting de bal. Kizior haalt uit met een fantastische trap. Hajduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - Młode Łasice 1:0

18e minuut.
Weigelt is nu in balbezit. Sieczka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weigelt raakt geblesseerd tijdens het duel. Magiera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bafia de bal. Bafia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celtik Zabrze - Młode Łasice 1:1

28e minuut.
Sieczka geeft de bal voor. Kosobucki is nu in balbezit. Gościnika maakt een afschuwelijke overtreding. Gościnika is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Szczerba trapt de bal weg. Marczak kopt de bal weg. Nycz is nu in balbezit. Bafia onderschept slim de pass. Bafia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtik Zabrze 41%, Młode Łasice 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtik Zabrze - Młode Łasice 1:1

56e minuut.
Falkowski geeft een hoge lob. Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński passt de bal met de wreef. Bafia is nu in balbezit. Bafia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grabarczyk passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gładki de bal onder controle te krijgen. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal in één keer door. Kosobucki speelt de bal door. Kizior is nu in balbezit. Kizior schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

82e minuut.
Dworzyński met een sublieme pass. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt speelt de bal door. Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bafia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kosobucki probeert naar een medespeler te passen. Kizior rent richting de bal. Dworzyński rent richting de bal. Kizior verovert de bal door een tackle van achteren. Kizior draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - Młode Łasice 2:1

85e minuut.
Bafia met een sublieme pass. Weigelt rent richting de bal. Kizior rent richting de bal. Kizior draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtik Zabrze 42%, Młode Łasice 58%.
Celtik Zabrze - Młode Łasice 2:1