Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kotwica Kołobrzeg Zielone Kalety
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski probeert naar een medespeler te passen. Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kałuska probeert naar een medespeler te passen. Piffaretti kopt de bal weg. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:1

6e minuut.
Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Kałuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:2

7e minuut.
Brynkiewicz geeft een hoge lob. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts geeft een hoge lob. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:3

10e minuut.
Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai passt de bal zonder na te denken. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. Kałuska probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Piffaretti met een sublieme pass. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts geeft de bal voor. Dobrea springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Niedźwiecki de bal onder controle te krijgen. Kałuska bokst de bal weg.

13e minuut.
Gyetvai rent richting de bal. Balajcza rent richting de bal. Balajcza passt de bal in één keer door. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea passt de bal met de wreef. Mihăilescu heeft problemen om de bal te vangen. Mihăilescu geeft de bal voor. Kałuska bokst de bal weg. Balajcza springt en kopt de bal. Kałuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:4

19e minuut.
Byrdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdy passt de bal met de wreef. Ludźmierski is nu in balbezit. Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Roberts met de inworp. Piffaretti rent richting de bal. Piffaretti geeft een hoge lob. Dobrea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piffaretti onderschept slim de pass. Piffaretti geeft een hoge lob. Daar is Dworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza rent richting de bal. Balajcza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Niedźwiecki speelt de bal door. Mihăilescu met een sublieme pass. Maciejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:5

25e minuut.
Balajcza onderschept slim de pass. Balajcza passt de bal met de wreef. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel. Kałuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:6

28e minuut.
Stankowicz rent richting de bal. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea geeft een lange en hoge pass. Balajcza rent richting de bal. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:7

30e minuut.
Dworski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piffaretti met een snelle inworp. Roberts geeft een hoge lob. Dobrea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:8

33e minuut.
Dobrea passt de bal zonder na te denken. Gyetvai met een sublieme pass. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Maciejak passt de bal in één keer door. Piffaretti rent richting de bal. Piffaretti passt de bal met de wreef. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:9

40e minuut.
Ludźmierski is nu in balbezit. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Balajcza is nu in balbezit. Balajcza passt de bal in één keer door. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ... Kałuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Roberts de bal. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza speelt de bal door. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:10

44e minuut.
Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts probeert naar een medespeler te passen. Brynkiewicz speelt de bal door. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kotwica Kołobrzeg 86%, Zielone Kalety 14%.
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:10

50e minuut.
Jóason geeft een hoge lob. Daar is Dworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:11

51e minuut.
Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts onderschept slim de pass. Roberts passt de bal in één keer door. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Roberts kopt de bal weg. Klungelig pakt Balajcza de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dworski. Balajcza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piffaretti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:12

55e minuut.
Budalica is nu in balbezit. Budalica probeert naar een medespeler te passen. Kroczek met een sublieme pass. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mihăilescu kopt de bal weg. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai passt de bal in één keer door. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:13

58e minuut.
Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Balajcza kopt de bal weg. Gyetvai heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dobrea rent richting de bal. Dobrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:14

63e minuut.
Ludźmierski rent richting de bal. Piffaretti onderschept slim de pass. Piffaretti speelt de bal door. Daar is Balajcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balajcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:15

63e minuut.
Derdaś met een sublieme pass. Daar is Byrdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea schiet op doel. Kałuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balajcza rent richting de bal. Balajcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:16

66e minuut.
Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Balajcza heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza draait met de bal, schiet en ... Kałuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:17

69e minuut.
Kałuska met een sublieme pass. Daar is Mihăilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăilescu speelt de bal door. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mihăilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăilescu passt de bal zonder na te denken. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz geeft een hoge lob. Balajcza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:18

75e minuut.
Piffaretti probeert naar een medespeler te passen. Brynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brynkiewicz passt de bal in één keer door. Balajcza rent richting de bal. Balajcza speelt de bal door. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:19

77e minuut.
Brynkiewicz geeft een hoge lob. Dworski heeft problemen om de bal te vangen. Balajcza rent richting de bal. Balajcza draait met de bal, schiet en ... Kałuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:20

81e minuut.
Piffaretti met een sublieme pass. Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai passt de bal zonder na te denken. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Piffaretti passt de bal met de wreef. Roberts met een sublieme pass. Dobrea rent richting de bal. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza haalt uit met een fantastische trap. Kałuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gyetvai passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piffaretti de bal. Piffaretti probeert naar een medespeler te passen. Balajcza is nu in balbezit. Balajcza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Roberts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyetvai rent richting de bal. Gyetvai haalt uit met een fantastische trap. Kałuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kotwica Kołobrzeg 86%, Zielone Kalety 14%.
kotwica Kołobrzeg - Zielone Kalety 0:20