Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtik Zabrze KALATA BOYS
Normal Tactiek rrr
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten very good
weak Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


5e minuut.
Vloet is nu in balbezit. Vloet met een sublieme pass. Pană rent richting de bal. Pană haalt uit met een fantastische trap. Szczerba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:1

6e minuut.
Sieczka heeft problemen om de bal te vangen. Pană is nu in balbezit. Falkowski onderschept slim de pass. Hrezík onderschept slim de pass. Hrezík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Banaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banaszek geeft een hoge lob. Franke heeft problemen om de bal te vangen. Pană rent richting de bal. Pană draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Banaszek neemt de hoekschop. Pană rent richting de bal. Pană haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:2

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šaier is nu in balbezit. Šaier geeft de bal voor. Guga kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Filozof kopt de bal weg. Vloet rent richting de bal. Vloet passt de bal met de wreef. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană schiet op doel. Szczerba bokst de bal weg. Franke is nu in balbezit. Franke geeft een hoge lob. Filozof kopt de bal weg. Hrezík rent richting de bal. Hrezík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:3

13e minuut.
Hrezík speelt de bal door. Daar is Pană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrezík is nu in balbezit. Pană rent richting de bal. Pană draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:4

14e minuut.
Banaszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaier passt de bal zonder na te denken. Pană is nu in balbezit. Pană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:5

16e minuut.
Guga passt de bal zonder na te denken. Vloet is nu in balbezit. Vloet probeert naar een medespeler te passen. Hrezík heeft problemen om de bal te vangen. Hrezík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Vloet rent richting de bal. Vloet passt de bal met de wreef. Pană rent richting de bal. Pană draait met de bal, schiet en ... Szczerba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:6

21e minuut.
Hrezík rent richting de bal. Hrezík geeft een lange en hoge pass. Pană is nu in balbezit. Pană haalt uit met een fantastische trap. Szczerba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:7

23e minuut.
Daar is Šaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaier kopt de bal weg. Pană heeft problemen om de bal te vangen. Vloet geeft een hoge lob. Hrezík maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:8

25e minuut.
Klungelig pakt Sieczka de bal. Vloet is nu in balbezit. Vloet probeert naar een medespeler te passen. Pană is nu in balbezit. Pană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:9

27e minuut.
Hrezík passt de bal zonder na te denken. Pană heeft problemen om de bal te vangen. Pană draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oryszko de bal onder controle te krijgen. Szczerba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:10

28e minuut.
Daar is Guga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guga speelt de bal door. Vloet speelt de bal door. Pană is nu in balbezit. Pană haalt uit met een fantastische trap. Szczerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vloet met een sublieme pass. Hrezík heeft problemen om de bal te vangen. Hrezík speelt de bal door. Pană heeft problemen om de bal te vangen. Pană draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:11

35e minuut.
Šaier geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Banaszek de bal onder controle te krijgen. Hrezík kopt de bal weg. Pană rent richting de bal. Pană haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:12

41e minuut.
Doeltrap. Oryszko trapt de bal weg van het doel. Camrković kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrezík de bal. Hrezík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Camrković speelt de bal door. Damjanov speelt de bal door. Camrković rent richting de bal. Camrković geeft de bal voor. Hrezík springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Vloet verovert de bal door een tackle van achteren. Vloet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pană draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtik Zabrze 86%, KALATA BOYS 14%.
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:12

46e minuut.
Šaier speelt de bal door. Daar is Gładki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pană probeert naar een medespeler te passen. Vloet rent richting de bal. Vloet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszek onderschept slim de pass. Banaszek passt de bal met de wreef. Pană rent richting de bal. Pană haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:13

59e minuut.
Vloet rent richting de bal. Vloet passt de bal met de wreef. Daar is Franke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrezík rent richting de bal. Hrezík schiet op doel. Szczerba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kizior passt de bal in één keer door. Banaszek is nu in balbezit. Banaszek geeft een hoge lob. Pană probeert de bal met de borst te controleren. Pană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:14

65e minuut.
Guga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hrezík de bal. Oryszko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrezík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pană kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:15

70e minuut.
Hrezík kan de bal niet met de borst controleren. Hrezík speelt de bal door. Pană is nu in balbezit. Pană schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:16

72e minuut.
Inworp. Camrković met de inworp. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga geeft een hoge lob. Gładki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guga zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Hrezík de bal. Hrezík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:17

74e minuut.
Šaier met een sublieme pass. Vloet rent richting de bal. Vloet passt de bal zonder na te denken. Hrezík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrezík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:18

77e minuut.
Kosobucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaier onderschept slim de pass. Šaier passt de bal in één keer door. Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vloet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Franke de bal. Pană rent richting de bal. Pană haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:19

83e minuut.
Šaier geeft een hoge lob. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vloet onderschept slim de pass. Vloet geeft een lange en hoge pass. Hrezík springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Szczerba trapt de bal weg van het doel. Camrković kopt de bal weg. Daar is Pană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pană draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Banaszek met een snelle inworp. Šaier rent richting de bal. Šaier geeft een hoge lob. Pană is nu in balbezit. Pană haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtik Zabrze 84%, KALATA BOYS 16%.
Celtik Zabrze - KALATA BOYS 0:19