Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0041
  • Stadion: Brzoza Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2605
Brzoza FC Serpentyna
Attack Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Radziusz kan de bal niet met de borst controleren. Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski probeert naar een medespeler te passen. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bagietas met een snelle inworp. Kożuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski haalt uit met een fantastische trap. Detyniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 1:0

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Drzyzga de bal onder controle te krijgen. Kożuchowski is nu in balbezit. Radziusz maakt een afschuwelijke overtreding. Radziusz krijgt een gele kaart. Kożuchowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bacusiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trzebicki krijgt zijn hoofd ertegen. Fryzjer probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 2:0

21e minuut.
Jasinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork onderschept slim de pass. Bork geeft de bal voor. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović geeft de bal voor. Ciepiela kopt de bal weg. Trzebicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzebicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 3:0

25e minuut.
Milutinović geeft een lange en hoge pass. Detyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel. Biecke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 4:0

27e minuut.
Drzyzga is nu in balbezit. Szalbierz verovert de bal door een tackle van achteren. Szalbierz passt de bal in één keer door. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kożuchowski speelt de bal door. Daar is Kercher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki haalt uit met een fantastische trap. Biecke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzoza 37%, FC Serpentyna 63%.
Brzoza - FC Serpentyna 4:0

46e minuut.
Zdolski speelt de bal door. Klungelig pakt Drzyzga de bal. Trzebicki onderschept slim de pass. Trzebicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ciepiela is nu in balbezit. Ciepiela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kożuchowski de bal. Milutinović rent richting de bal. Milutinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ciepiela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Milutinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Radziusz ... Strafschop! Radziusz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Milutinović raakt geblesseerd tijdens het duel. Milutinović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Biecke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 5:0

56e minuut.
Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz geeft een hoge lob. Trzebicki kopt de bal weg. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 6:0

60e minuut.
Kozianowski kopt de bal weg. Bacusiewicz speelt de bal door. Daar is Kożuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milutinović rent richting de bal. Milutinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Drzyzga is nu in balbezit. Bacusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bacusiewicz speelt de bal door. Trzebicki is nu in balbezit. Trzebicki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 7:0

70e minuut.
Bork rent richting de bal. Bork geeft een lange en hoge pass. Bagietas kopt de bal weg. Trzebicki heeft problemen om de bal te vangen. Trzebicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bacusiewicz speelt de bal door. Ciepiela heeft problemen om de bal te vangen. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Biecke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 8:0

77e minuut.
Drzyzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork verovert de bal door een tackle van achteren. Bork met een sublieme pass. Milutinović is nu in balbezit. Milutinović schiet op doel. Biecke bokst de bal weg. Detyniecki rent richting de bal. Detyniecki passt de bal zonder na te denken. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Biecke trapt de bal weg van het doel. Szalbierz kopt de bal weg. Kożuchowski speelt de bal door. Trzebicki heeft problemen om de bal te vangen. Trzebicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 9:0

85e minuut.
Szalbierz is nu in balbezit. Szalbierz geeft een lange en hoge pass. Ciepiela rent richting de bal. Milutinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović haalt uit met een fantastische trap. Biecke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milutinović rent richting de bal. Milutinović schiet op doel. Biecke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 10:0

88e minuut.
Detyniecki kopt de bal weg. Bacusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacusiewicz passt de bal zonder na te denken. Trzebicki rent richting de bal. Trzebicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brzoza - FC Serpentyna 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brzoza 16%, FC Serpentyna 84%.
Brzoza - FC Serpentyna 11:0