Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hesurcia Ułęż
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Ankowski rent richting de bal. Miastkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miastkowski passt de bal zonder na te denken. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Stypuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
hesurcia - Ułęż 0:1

10e minuut.
Wieczorek trapt de bal weg. Dutka kopt de bal weg. Pietrek speelt de bal door. Kowalec is nu in balbezit. Kowalec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek probeert naar een medespeler te passen. Fronczewski rent richting de bal. Kowalec onderschept slim de pass. Kowalec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Świerblewski passt de bal zonder na te denken. Bogieł rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduk. Hajduk krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Świerblewski met een sublieme pass. Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski onderschept slim de pass. Hajduk rent richting de bal. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Świerblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek met een sublieme pass. Kowalec rent richting de bal. Kowalec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Czyż geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kowalec de bal onder controle te krijgen. Bogieł is nu in balbezit. Dutka rent richting de bal. Dutka schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hesurcia 52%, Ułęż 48%.
hesurcia - Ułęż 0:1

48e minuut.
Bogieł rent richting de bal. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk draait met de bal, schiet en ... Wieczorek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wieczorek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hajduk. Wieczorek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wieczorek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tulimowski rent richting de bal. Kowalec rent richting de bal. Kowalec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Owczarz bokst de bal weg.

68e minuut.
Bogieł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fodrowski is nu in balbezit. Fodrowski passt de bal in één keer door. Kowalec rent richting de bal. Kowalec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Dutka rent richting de bal. Tulimowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tulimowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ankowski kan de bal niet met de borst controleren. Świerblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Świerblewski geeft een hoge lob. Daar is Hajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduk schiet op doel. Stypuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Czerwiec is nu in balbezit. Miauczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerwiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Fodrowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wrona rent richting de bal. Hajduk verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Stypuła bokst de bal weg.

87e minuut.
Miastkowski is nu in balbezit. Hajduk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miauczyński. Miauczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hesurcia 54%, Ułęż 46%.
hesurcia - Ułęż 0:1