Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szachtior Bytom GKS Concordia Knurów 1923
352 Tactiek Początek
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 41.4
adequate Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Rudnicki rent richting de bal. Rudnicki geeft de bal voor. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta schiet op doel. Baj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - GKS Concordia Knurów 1923 0:1

11e minuut.
Honorato met een snelle inworp. Bornes met een sublieme pass. Výtaha rent richting de bal. Výtaha schiet op doel. Baj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - GKS Concordia Knurów 1923 0:2

13e minuut.
Duddy speelt de bal door. Výtaha is nu in balbezit. Quevedo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Výtaha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Výtaha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Baj bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Ryczek kopt de bal weg. Szibalski rent richting de bal. Szibalski passt de bal in één keer door. Vehkaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ryczek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madejczyk komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Honorato is nu in balbezit. Honorato passt de bal in één keer door. Výtaha is nu in balbezit. Výtaha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - GKS Concordia Knurów 1923 0:3

27e minuut.
Oesterheld geeft de bal voor. Rudnicki probeert naar een medespeler te passen. Honorato speelt de bal door. Klungelig pakt Výtaha de bal. Výtaha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 60%, GKS Concordia Knurów 1923 40%.
Szachtior Bytom - GKS Concordia Knurów 1923 0:3

46e minuut.
Vehkaranta met een sublieme pass. Výtaha heeft problemen om de bal te vangen. Výtaha geeft een hoge lob. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - GKS Concordia Knurów 1923 0:4

51e minuut.
Doeltrap. Skonieczny komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Caldas met een sublieme pass. Klungelig pakt Duddy de bal. Duddy met een sublieme pass. Vehkaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Baj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Suliński is nu in balbezit. Suliński passt de bal in één keer door. Gołaszewski is nu in balbezit. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk schiet op doel. Saravia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Szibalski met een sublieme pass. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta heeft problemen om de bal te vangen. Vehkaranta schiet op doel. Baj maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Inworp. Obrochta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski passt de bal in één keer door. García Díaz is nu in balbezit. Suliński verovert de bal door een tackle van achteren. Suliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Zubieta komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Honorato is nu in balbezit. Honorato passt de bal zonder na te denken. Obrochta speelt de bal door. Zubieta rent richting de bal. Zubieta draait met de bal, schiet en ... Baj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oesterheld probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szachtior Bytom - GKS Concordia Knurów 1923 0:5

78e minuut.
García Díaz speelt de bal door. Obrochta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Honorato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Corrochano komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Skonieczny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quevedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Poborny de bal. Poborny geeft een lange en hoge pass. Saravia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szachtior Bytom 59%, GKS Concordia Knurów 1923 41%.
Szachtior Bytom - GKS Concordia Knurów 1923 0:5