Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koronka MKS GKS Concordia Knurów 1923
Normal Tactiek Początek
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 40.5
weak Schieten solid
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Bornes verovert de bal door een tackle van achteren. Bornes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Podżorski de bal. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Socik is nu in balbezit. Výtaha verovert de bal door een tackle van achteren. Výtaha passt de bal zonder na te denken. Vehkaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rudnicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Glensk de bal. Szibalski probeert naar een medespeler te passen. Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 0:1

18e minuut.
Zdrzałek is nu in balbezit. Duddy verovert de bal door een tackle van achteren. Duddy geeft de bal voor. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Daar is Socik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy passt de bal in één keer door. Vehkaranta heeft problemen om de bal te vangen. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha probeert naar een medespeler te passen. Vehkaranta kan de bal niet met de borst controleren. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Liturgista maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 0:2

33e minuut.
Rudnicki speelt de bal door. Kielar rent richting de bal. Vehkaranta verovert de bal door een tackle van achteren. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Liturgista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 0:3

34e minuut.
Daar is Honorato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honorato passt de bal in één keer door. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dmochowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 0:4

36e minuut.
Glensk probeert de bal met de borst te controleren. Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha met een sublieme pass. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Liturgista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kiciuś rent richting de bal. Honorato is nu in balbezit. Honorato speelt de bal door. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Liturgista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Výtaha rent richting de bal. Výtaha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Glensk rent richting de bal. Výtaha onderschept slim de pass. Výtaha passt de bal zonder na te denken. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronka MKS 78%, GKS Concordia Knurów 1923 22%.
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 0:4

54e minuut.
Honorato is nu in balbezit. Szaniawski verovert de bal door een tackle van achteren. Bornes geeft de bal voor. Vehkaranta controleert de bal met de borst. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skonieczny komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Glensk geeft een hoge lob. Skonieczny rent richting de bal. Kiciuś verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciuś geeft een hoge lob. Saravia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 1:4

60e minuut.
Inworp. Obrochta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato verovert de bal door een tackle van achteren. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Rudnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnicki geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vehkaranta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 1:5

70e minuut.
Inworp. Zubieta komt het veld opgelopen. Skonieczny met een snelle inworp. Obrochta bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrochta passt de bal zonder na te denken. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta schiet op doel. Liturgista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zubieta rent richting de bal. Zubieta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta met een sublieme pass. Zubieta is nu in balbezit. Zubieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 1:6

81e minuut.
Doeltrap. Corrochano komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Obrochta kopt de bal weg. Szaniawski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Glensk de bal onder controle te krijgen. Vehkaranta rent richting de bal. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ... Liturgista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kielar met een harde bal richting middenveld. Rudnicki kopt de bal weg. Vehkaranta is nu in balbezit. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rudnicki kopt de bal weg. Szibalski rent richting de bal. Szibalski met een sublieme pass. Klungelig pakt Vehkaranta de bal. Vehkaranta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koronka MKS 71%, GKS Concordia Knurów 1923 29%.
Koronka MKS - GKS Concordia Knurów 1923 1:6