Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niepokorne Pytony FC Górzno v2
Normal Tactiek dobratakcica
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen very good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Błażej met een sublieme pass. Kożuchowski kopt de bal weg. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik draait met de bal, schiet en ... Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:1

3e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Kożuchowski is nu in balbezit. Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Lefkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo passt de bal met de wreef. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stosik is nu in balbezit. Stosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:2

8e minuut.
Trepto kopt de bal weg. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Janjušević heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Janjušević rent richting de bal. Struzik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janjušević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kasepõld neemt zijn aanloop. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:3

12e minuut.
Kasepõld speelt de bal door. Klungelig pakt Stosik de bal. Kożuchowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kożuchowski krijgt een gele kaart. Stosik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stosik wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Janjušević passt de bal met de wreef. Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft de bal voor. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Salcedo met een sublieme pass. Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld met een sublieme pass. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salcedo met een sublieme pass. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik passt de bal zonder na te denken. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:4

24e minuut.
Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto onderschept slim de pass. Trepto geeft de bal voor. Stosik is nu in balbezit. Stosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Slettebø met een sublieme pass. Kasepõld met een sublieme pass. Janjušević rent richting de bal. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:5

29e minuut.
Kasepõld passt de bal zonder na te denken. Molski rent richting de bal. Molski speelt de bal door. Janjušević rent richting de bal. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:6

31e minuut.
Trepto passt de bal in één keer door. Sejud probeert de bal aan de voet te houden. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stosik de bal. Stosik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld verovert de bal door een tackle van achteren. Kasepõld geeft een hoge lob. Stosik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:7

36e minuut.
Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld passt de bal in één keer door. Trepto probeert naar een medespeler te passen. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kasepõld passt de bal in één keer door. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević passt de bal in één keer door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Janjušević rent richting de bal. Janjušević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:8

40e minuut.
Stosik geeft de bal voor. Salcedo probeert de bal met de borst te controleren. Salcedo met een sublieme pass. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:9

42e minuut.
Stosik is nu in balbezit. Stosik passt de bal in één keer door. Struzik is nu in balbezit. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Stosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal met de wreef. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:10

44e minuut.
Stosik passt de bal in één keer door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo passt de bal met de wreef. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 84%, FC Górzno v2 16%.
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:10

50e minuut.
Błażej trapt de bal weg. Sejud kopt de bal weg. Slettebø geeft de bal voor. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Janjušević rent richting de bal. Janjušević draait met de bal, schiet en ... Struzik probeert de bal aan de voet te houden. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:11

54e minuut.
Doeltrap. Błażej met een harde bal richting middenveld. Kasepõld kopt de bal weg. Stosik is nu in balbezit. Stosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Błażej trapt de bal weg van het doel. Kasepõld kopt de bal weg. Janjušević is nu in balbezit. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Błażej trapt de bal weg van het doel. Trepto kopt de bal weg. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik draait met de bal, schiet en ... Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld passt de bal met de wreef. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janjušević schiet op doel. Błażej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:12

68e minuut.
Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik met een sublieme pass. Kasepõld speelt de bal door. Janjušević rent richting de bal. Janjušević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:13

69e minuut.
Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaczyński speelt de bal door. Lefkowicz rent richting de bal. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:14

72e minuut.
Inworp. Trepto met een snelle inworp. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:15

78e minuut.
Janjušević is nu in balbezit. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld passt de bal zonder na te denken. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:16

83e minuut.
Salcedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molski rent richting de bal. Molski probeert naar een medespeler te passen. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević draait met de bal, schiet en ... Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal in één keer door. Trepto is nu in balbezit. Trepto geeft een hoge lob. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Błażej probeert naar een medespeler te passen. Molski kopt de bal weg. Daar is Kasepõld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasepõld geeft een hoge lob. Janjušević krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Błażej speelt de bal door. Trepto kopt de bal weg. Stosik rent richting de bal. Stosik geeft de bal voor. Paal! Błażej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janjušević rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:17

88e minuut.
Stosik verovert de bal door een tackle van achteren. Stosik geeft de bal voor. Struzik rent richting de bal. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević schiet op doel. Błażej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojdyga heeft problemen om de bal te vangen. Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld schiet op doel. Błażej maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niepokorne Pytony 86%, FC Górzno v2 14%.
Niepokorne Pytony - FC Górzno v2 0:18