Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Okęcie Warrszawa Poległa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Fajkis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Banasik met de inworp. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Gacki is nu in balbezit. Lichota verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie Warrszawa - Poległa 1:0

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieślarczyk probeert naar een medespeler te passen. Gacki is nu in balbezit. Gacki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Daar is Fajkis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok is nu in balbezit. Fajkis maakt een afschuwelijke overtreding. Fajkis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Bućko met een sublieme pass. Mandla probeert de bal aan de voet te houden. Gacki rent richting de bal. Rogalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogalski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Drzymont passt de bal in één keer door. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała met een sublieme pass. Krystoforski rent richting de bal. Krystoforski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie Warrszawa 57%, Poległa 43%.
RKS Okęcie Warrszawa - Poległa 1:0

47e minuut.
Cieślarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystoforski verovert de bal door een tackle van achteren. Krystoforski passt de bal zonder na te denken. Tokmajdo is nu in balbezit. Tokmajdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Okęcie Warrszawa - Poległa 1:1

47e minuut.
Gacki speelt de bal door. Sadlok heeft problemen om de bal te vangen. Tokmajdo verovert de bal door een tackle van achteren. Tokmajdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kwaczała speelt de bal door. Tokmajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bućko verovert de bal door een tackle van achteren. Krystoforski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystoforski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie Warrszawa - Poległa 1:2

61e minuut.
Poniatowski speelt de bal door. Talkowski heeft problemen om de bal te vangen. Talkowski speelt de bal door. Tokmajdo heeft problemen om de bal te vangen. Tokmajdo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Luczak heeft problemen om de bal te vangen. Gromczak rent richting de bal. Gromczak passt de bal met de wreef. Tokmajdo is nu in balbezit. Tokmajdo schiet op doel. Mazowiecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Okęcie Warrszawa - Poległa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Okęcie Warrszawa 46%, Poległa 54%.
RKS Okęcie Warrszawa - Poległa 1:3