Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karcące Gogle Jagiellonia B-k
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Kuźma geeft een hoge lob. Inworp. Ołówek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jagodziński geeft de bal voor. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zająkała is nu in balbezit. Zająkała haalt uit met een fantastische trap. Sojka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karcące Gogle - Jagiellonia B-k 1:0

30e minuut.
Wolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz geeft een hoge lob. Ołówek rent richting de bal. Ołówek geeft een hoge lob. Harasymiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Ołówek verovert de bal door een tackle van achteren. Ołówek geeft een hoge lob. Szebert rent richting de bal. Rurkowski onderschept slim de pass. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Gogle 49%, Jagiellonia B-k 51%.
Karcące Gogle - Jagiellonia B-k 1:0

49e minuut.
Szotek probeert naar een medespeler te passen. Kiełbowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Buśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stojanowski rent richting de bal. Zająkała begaat een overtreding. Zająkała krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Klungelig pakt Wolik de bal. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert passt de bal zonder na te denken. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Harasymiuk trapt de bal weg van het doel. Brychczy kopt de bal weg. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Urbański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durka onderschept slim de pass. Durka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Grubizna de bal onder controle te krijgen. Rurkowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sojka met een harde bal richting middenveld. Kiełbowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buśkiewicz de bal onder controle te krijgen. Przecinak rent richting de bal. Przecinak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karcące Gogle 54%, Jagiellonia B-k 46%.
Karcące Gogle - Jagiellonia B-k 1:0