Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Międzytorze Płock WB3 Squad
XYZ442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 20.9
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Cimoszewicz rent richting de bal. Dinar rent richting de bal. Cimoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwas rent richting de bal. Kotwas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Międzytorze Płock - WB3 Squad 0:1

7e minuut.
Kotwas is nu in balbezit. Dinar verovert de bal door een tackle van achteren. Dinar met een sublieme pass. Pic bereikt de bal nog maar net als eerste. Pic haalt uit met een fantastische trap. Zeoli bokst de bal weg. Klungelig pakt Chrząstowski de bal. Pic geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fidor rent richting de bal. Inglis is nu in balbezit. Fidor rent richting de bal. Inglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Inglis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła passt de bal in één keer door. Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Dinar rent richting de bal. Kotwas verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor begaat een overtreding. Fidor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Międzytorze Płock 56%, WB3 Squad 44%.
Międzytorze Płock - WB3 Squad 0:1

54e minuut.
Guerra probeert de bal aan de voet te houden. Pszczoła is nu in balbezit. Pszczoła met een sublieme pass. Pic is nu in balbezit. Pic geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Filarski heeft problemen om de bal te vangen. Mechraoui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filarski. Filarski krijgt een gele kaart. Fidor kopt de bal weg. Pszczoła is nu in balbezit. Met opzet legt Guerra zijn tegenspeler op de grond. Pszczoła raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pszczoła kan niet meer verder spelen. Iliński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Mechraoui kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerra de bal. Filarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel. Różycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Międzytorze Płock 44%, WB3 Squad 56%.
Międzytorze Płock - WB3 Squad 0:1