Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Małpi Gaj LZS Chrząstawa
taktyka 1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 26.5
excellent Schieten poor
excellent Passen average
average Verdedigen weak


1e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 1:0

3e minuut.
Macháň passt de bal met de wreef. Lukksepp rent richting de bal. Lukksepp passt de bal met de wreef. Freytag rent richting de bal. Freytag schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Lukksepp kopt de bal weg. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy geeft een lange en hoge pass. Daar is Pawłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Macháň rent richting de bal. Macháň passt de bal in één keer door. Daar is Freytag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freytag draait met de bal, schiet en ... Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 2:0

9e minuut.
Macháň bereikt de bal nog maar net als eerste. Macháň passt de bal zonder na te denken. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy schiet op doel. Pawłowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Freytag is nu in balbezit. Freytag schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Šušnjević kopt de bal weg. Macháň probeert de bal met de borst te controleren. Macháň met een sublieme pass. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Macháň probeert naar een medespeler te passen. Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp speelt de bal door. Freytag is nu in balbezit. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Szablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alpsoy neemt de hoekschop. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Macháň rent richting de bal. Macháň probeert naar een medespeler te passen. Freytag is nu in balbezit. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Freytag is nu in balbezit. Soboń kan de bal niet met de borst controleren. Freytag rent richting de bal. Freytag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 3:0

17e minuut.
Soboń heeft problemen om de bal te vangen. Freytag rent richting de bal. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 4:0

22e minuut.
Macháň passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Freytag de bal. Freytag passt de bal met de wreef. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Szablewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 5:0

24e minuut.
Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy passt de bal met de wreef. Lukksepp is nu in balbezit. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Lukksepp rent richting de bal. Lukksepp geeft een lange en hoge pass. Freytag kan de bal niet met de borst controleren. Freytag schiet op doel. Soboń probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freytag zal de hoekschop nemen. Alpsoy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fraser is nu in balbezit. Fraser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alpsoy de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 6:0

32e minuut.
Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Macháň onderschept slim de pass. Macháň speelt de bal door. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Macháň raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franken komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Freytag kopt de bal weg. Polański probeert de bal aan de voet te houden. Alpsoy rent richting de bal. Daar is Alpsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 7:0

36e minuut.
Lukksepp passt de bal in één keer door. Daar is Franken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franken speelt de bal door. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 8:0

41e minuut.
Alpsoy probeert naar een medespeler te passen. Lukksepp geeft een hoge lob. Soboń heeft problemen om de bal te vangen. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Franken passt de bal zonder na te denken. Fraser geeft een lange en hoge pass. Alpsoy kopt de bal weg. Freytag heeft problemen om de bal te vangen. Freytag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 22%, LZS Chrząstawa 78%.
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 9:0

47e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal zonder na te denken. Lukksepp met een sublieme pass. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Lukksepp rent richting de bal. Lukksepp passt de bal met de wreef. Soboń is nu in balbezit. Freytag onderschept slim de pass. Freytag draait met de bal, schiet en ... Szablewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fijał rent richting de bal. Freytag verovert de bal door een tackle van achteren. Freytag schiet op doel. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 10:0

50e minuut.
Rolczak komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Pawłowski met een harde bal richting middenveld. Fraser kopt de bal weg. Daar is Alpsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Soboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolczak rent richting de bal. Rolczak passt de bal in één keer door. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 11:0

60e minuut.
Fraser speelt de bal door. Franken met een sublieme pass. Fijał is nu in balbezit. Fraser is nu in balbezit. Fraser geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Franken probeert naar een medespeler te passen. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser passt de bal in één keer door. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Franken onderschept slim de pass. Franken probeert naar een medespeler te passen. Lukksepp speelt de bal door. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Franken heeft problemen om de bal te vangen. Lukksepp speelt de bal door. Rolczak heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak draait met de bal, schiet en ... Szablewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 12:0

70e minuut.
Fraser probeert naar een medespeler te passen. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal in één keer door. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Soboń geeft een hoge lob. Inworp. Fraser met de inworp. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap. Szablewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 13:0

73e minuut.
Daar is Alpsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franken rent richting de bal. Franken passt de bal met de wreef. Daar is Rolczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Szablewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 14:0

79e minuut.
Szablewski met een harde bal richting middenveld. Lukksepp kopt de bal weg. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Szablewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 15:0

82e minuut.
Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp probeert naar een medespeler te passen. Rolczak is nu in balbezit. Rolczak haalt uit met een fantastische trap. Soboń probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 16:0

87e minuut.
Sypiański is nu in balbezit. Sypiański passt de bal met de wreef. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fraser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fraser geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Alpsoy de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 14%, LZS Chrząstawa 86%.
BKS Małpi Gaj - LZS Chrząstawa 16:0