Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Lipiny ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Grześkowiak is nu in balbezit. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szewczyk de bal. Szewczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dules probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dzikowski de bal. Zienkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zienkowicz schiet op doel. Bartoszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobiechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oćwieja probeert naar een medespeler te passen. Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko schiet op doel. Tomalik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Lipiny - ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 0:1

32e minuut.
Dules speelt de bal door. Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko passt de bal in één keer door. Mordej rent richting de bal. Mordej draait met de bal, schiet en ... Tomalik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Grześkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak speelt de bal door. Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Lipiny 57%, ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 43%.
Naprzód Lipiny - ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 0:1

46e minuut.
Fordamski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Wietecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk is nu in balbezit. Grześkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Fordamski is nu in balbezit. Fordamski draait met de bal, schiet en ... Sobiechowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dzikowski. Dzikowski krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk onderschept slim de pass. Szewczyk speelt de bal door. Fordamski is nu in balbezit. Fordamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Naprzód Lipiny - ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 1:1

86e minuut.
Kukucz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak passt de bal zonder na te denken. Żbikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żbikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Lipiny 48%, ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Lipiny - ZKS Stilon Gorzów Wielkopolski 1:1