Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NKP Podhale Nowy Targ Nieprzytomni
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 34.4
average Schieten average
average Passen weak
poor Verdedigen average


9e minuut.
Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Kunicki rent richting de bal. Kunicki passt de bal zonder na te denken. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Ragaman verovert de bal door een tackle van achteren. Ragaman speelt de bal door. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Tabijna met een snelle inworp. Trzewiczek rent richting de bal. Moder verovert de bal door een tackle van achteren. Moder geeft een hoge lob. Daar is Guedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chlebowski rent richting de bal. Chlebowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NKP Podhale Nowy Targ - Nieprzytomni 1:0

24e minuut.
Nowacki onderschept slim de pass. Nowacki geeft de bal voor. Pala heeft problemen om de bal te vangen. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Nam Sơn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobosiewicz komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Kielich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielich passt de bal in één keer door. Kunicki rent richting de bal. Gniza is nu in balbezit. Gniza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roussis rent richting de bal. Roussis geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kunicki is nu in balbezit. Kunicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NKP Podhale Nowy Targ - Nieprzytomni 1:1

45e minuut.
Kunicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kunicki speelt de bal door. Daar is Gniza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielich is nu in balbezit. Kielich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKP Podhale Nowy Targ 52%, Nieprzytomni 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NKP Podhale Nowy Targ - Nieprzytomni 1:1

53e minuut.
Gniza heeft problemen om de bal te vangen. Bieryn speelt de bal door. Daron geeft de bal voor. Chlebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlebowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Roussis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kielich kan de bal niet met de borst controleren. Pala is nu in balbezit. Kielich verovert de bal door een tackle van achteren. Kielich haalt uit met een fantastische trap. Szczypta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Trzewiczek onderschept slim de pass. Trzewiczek speelt de bal door. Kunicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NKP Podhale Nowy Targ - Nieprzytomni 1:2

76e minuut.
Nowacki passt de bal met de wreef. Delibasic heeft problemen om de bal te vangen. Delibasic geeft de bal voor. Gniza rent richting de bal. Gniza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Kunicki de bal. Kielich is nu in balbezit. Kielich passt de bal in één keer door. Gniza rent richting de bal. Gniza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NKP Podhale Nowy Targ 56%, Nieprzytomni 44%.
NKP Podhale Nowy Targ - Nieprzytomni 1:2