Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Makowczyce KS LAJKONIK 2610
Normal Tactiek 451
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 50.5
matig Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Bondăreţ probeert de bal met de borst te controleren. Mierkiewicz onderschept slim de pass. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stoksik de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parzy probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

5e minuut.
Dzikuński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çeşnici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel. Paal! Parzy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:1

16e minuut.
Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Havrda probeert naar een medespeler te passen. Virviescas is nu in balbezit. Virviescas geeft een lange en hoge pass. Dyluś maakt een snoekduik en kopt de bal. Parzy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:2

17e minuut.
Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas speelt de bal door. Klungelig pakt Dyluś de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:3

25e minuut.
Găină probeert naar een medespeler te passen. Mierkiewicz is nu in balbezit. Bondăreţ speelt de bal door. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Virviescas rent richting de bal. Virviescas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bondăreţ de bal. Bondăreţ schiet op doel. Parzy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:4

39e minuut.
Virviescas rent richting de bal. Virviescas speelt de bal door. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel. Dzikuński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Picheta is nu in balbezit. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:5

43e minuut.
Parzy met een harde bal richting middenveld. Bondăreţ heeft problemen om de bal te vangen. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Parzy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Makowczyce 75%, KS LAJKONIK 2610 25%.
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:6

48e minuut.
Çeşnici probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Dyluś heeft problemen om de bal te vangen. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:7

50e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Havrda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havrda met een sublieme pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Bondăreţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Çeşnici rent richting de bal. Çeşnici geeft de bal voor. Dyluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś schiet op doel. Parzy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:8

55e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Havrda is nu in balbezit. Havrda passt de bal zonder na te denken. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:9

57e minuut.
Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Virviescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Virviescas passt de bal zonder na te denken. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mierkiewicz onderschept slim de pass. Bondăreţ is nu in balbezit. Mierkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:10

60e minuut.
Mierkiewicz geeft een hoge lob. Mirco kopt de bal weg. Daar is Virviescas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virviescas geeft de bal voor. Dyluś krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Doeltrap. Parzy trapt de bal weg van het doel. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:11

68e minuut.
Virviescas is nu in balbezit. Virviescas geeft een hoge lob. Dyluś is nu in balbezit. Dyluś draait met de bal, schiet en ... Parzy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:12

70e minuut.
Virviescas met een sublieme pass. Havrda is nu in balbezit. Havrda probeert naar een medespeler te passen. Dyluś rent richting de bal. Dyluś haalt uit met een fantastische trap. Parzy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Stoksik geeft de bal voor. Inworp. Çeşnici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stoksik rent richting de bal. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel. Parzy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:13

82e minuut.
Mierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ verovert de bal door een tackle van achteren. Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Dyluś rent richting de bal. Dyluś schiet op doel. Parzy bokst de bal weg.

83e minuut.
Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ geeft een lange en hoge pass. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyluś rent richting de bal. Dyluś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bondăreţ passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kwasibrocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Makowczyce 78%, KS LAJKONIK 2610 22%.
Spartak Makowczyce - KS LAJKONIK 2610 0:13