Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bałtyk Koszalin diabełyki
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Walicki geeft een hoge lob. Choszowski kopt de bal weg. Kłodawski probeert de bal met de borst te controleren. Kłodawski geeft een hoge lob. Rzecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłodawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krupiński krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rzecki is nu in balbezit. Gwit verovert de bal door een tackle van achteren. Pastuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Pastuszka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garboń de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk Koszalin - diabełyki 0:1

13e minuut.
Gliniecki geeft een hoge lob. Choszowski rent richting de bal. Choszowski probeert naar een medespeler te passen. Rzecki rent richting de bal. Rzecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Biesiekierski is nu in balbezit. Biesiekierski passt de bal zonder na te denken. Adamus is nu in balbezit. Turczyński rent richting de bal. Turczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kaźmierczyk geeft de bal voor. Krzyżykowski rent richting de bal. Krzyżykowski met een sublieme pass. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Paciorkowski is nu in balbezit. Adamus onderschept slim de pass. Turczyński rent richting de bal. Turczyński draait met de bal, schiet en ... Gęsicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bałtyk Koszalin - diabełyki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk Koszalin 51%, diabełyki 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bałtyk Koszalin - diabełyki 1:1

60e minuut.
Pastuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastuszka passt de bal zonder na te denken. Garboń is nu in balbezit. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki draait met de bal, schiet en ... Krzyśków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Szafran bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński onderschept slim de pass. Krupiński probeert naar een medespeler te passen. Adamus is nu in balbezit. Adamus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bałtyk Koszalin - diabełyki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bałtyk Koszalin 47%, diabełyki 53%.
Bałtyk Koszalin - diabełyki 2:1