Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK 1994 OWEN Cracoviense
Attack Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Czosnyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudłaty is nu in balbezit. Kudłaty passt de bal met de wreef. Walburg rent richting de bal. Walburg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pieńkosz is nu in balbezit. Kudłaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz geeft een hoge lob. Ciepły rent richting de bal. Ciepły haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht verovert de bal door een tackle van achteren. Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg draait met de bal, schiet en ... Pawlak bokst de bal weg.

45e minuut.
Aszer rent richting de bal. Kudłaty onderschept slim de pass. Kudłaty probeert naar een medespeler te passen. Czosnyka rent richting de bal. Czosnyka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1994 OWEN 36%, Cracoviense 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK 1994 OWEN - Cracoviense 0:0

57e minuut.
Jurzyc geeft een lange en hoge pass. Daar is Tarasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciepły rent richting de bal. Ciepły schiet op doel. Zabadeusz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jurzyc rent richting de bal. Kosobucki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jurzyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jurzyc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciepły rent richting de bal. Ciepły schiet op doel. Zabadeusz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1994 OWEN - Cracoviense 0:1

87e minuut.
Oszenda geeft een lange en hoge pass. Paćkowski kopt de bal weg. Kudłaty speelt de bal door. Czosnyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czosnyka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1994 OWEN 42%, Cracoviense 58%.
FK 1994 OWEN - Cracoviense 0:1