Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zaborze SKS Fenomen
Defend Tactiek 433
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Doeltrap. Warwarczyn trapt de bal weg van het doel. Cebanachi kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dzhevizov rent richting de bal. Dzhevizov geeft een lange en hoge pass. Fros kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hoffman draait met de bal, schiet en ... Marquardt kopt de bal weg. Bucurică rent richting de bal. Hoffman verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cebanachi heeft problemen om de bal te vangen. Cebanachi geeft een hoge lob. Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zaborze - SKS Fenomen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zaborze 49%, SKS Fenomen 51%.
KS Zaborze - SKS Fenomen 1:0

57e minuut.
Dzhevizov heeft problemen om de bal te vangen. Piech is nu in balbezit. Piech geeft een lange en hoge pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Warwarczyn met een harde bal richting middenveld. Piech kopt de bal weg. Kuterba heeft problemen om de bal te vangen. Cebanachi is nu in balbezit. Cebanachi draait met de bal, schiet en ... Warwarczyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zaborze - SKS Fenomen 2:0

81e minuut.
Klungelig pakt Kuterba de bal. Cebanachi is nu in balbezit. Cebanachi met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zaborze - SKS Fenomen 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zaborze 35%, SKS Fenomen 65%.
KS Zaborze - SKS Fenomen 3:0