Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutalne Warchlaki Nowe Pomioty
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Silnicki geeft de bal voor. Kuziak rent richting de bal. Uchyła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uchyła krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Młocek onderschept slim de pass. Młocek probeert naar een medespeler te passen. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwedo verovert de bal door een tackle van achteren. Szwedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Warchlaki - Nowe Pomioty 1:0

24e minuut.
Tandecki is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwieduk rent richting de bal. Chwieduk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Czecholiński probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rażniewski met de inworp. Misztal rent richting de bal. Misztal geeft een lange en hoge pass. Godylewicz bokst de bal weg.

33e minuut.
Silnicki rent richting de bal. Silnicki met een sublieme pass. Szwedo rent richting de bal. Szwedo haalt uit met een fantastische trap. Luliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutalne Warchlaki - Nowe Pomioty 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalne Warchlaki 43%, Nowe Pomioty 57%.
Brutalne Warchlaki - Nowe Pomioty 2:0

59e minuut.
Grot is nu in balbezit. Grot passt de bal met de wreef. Słyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chwieduk is nu in balbezit. Chwieduk haalt uit met een fantastische trap. Godylewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Godylewicz trapt de bal weg. Uchyła kopt de bal weg. Szwedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwedo haalt uit met een fantastische trap. Luliński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lejman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tandecki rent richting de bal. Potakiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Potakiewicz krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Młocek met een sublieme pass. Grot is nu in balbezit. Tandecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tandecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutalne Warchlaki 58%, Nowe Pomioty 42%.
Brutalne Warchlaki - Nowe Pomioty 2:0