Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YoGi Team Serwisanci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pieńkoś trapt de bal weg. Kresa kopt de bal weg. Czusz is nu in balbezit. Czusz draait met de bal, schiet en ... Kłusek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Wojtkowiak rent richting de bal. Kresa rent richting de bal. Pijak rent richting de bal. Boduch rent richting de bal. Boduch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YoGi Team - Serwisanci 1:0

21e minuut.
Pijak verovert de bal door een tackle van achteren. Czusz probeert naar een medespeler te passen. Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich verovert de bal door een tackle van achteren. Plich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kruszyna is nu in balbezit. Kruszyna passt de bal in één keer door. Pijak is nu in balbezit. Boduch verovert de bal door een tackle van achteren. Boduch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Polakowski is nu in balbezit. Polakowski geeft een hoge lob. Kresa rent richting de bal. Boduch verovert de bal door een tackle van achteren. Boduch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Polakowski rent richting de bal. Czusz rent richting de bal. Czusz met een sublieme pass. Plich is nu in balbezit. Plich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoGi Team 42%, Serwisanci 58%.
YoGi Team - Serwisanci 1:0

48e minuut.
Bieniak speelt de bal door. Polakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz begaat een overtreding. Czusz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowicz passt de bal in één keer door. Boduch is nu in balbezit. Boduch schiet op doel. Pieńkoś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YoGi Team - Serwisanci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YoGi Team 42%, Serwisanci 58%.
YoGi Team - Serwisanci 2:0