Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkarpetkaMesiego Serwisanci
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Beczek is nu in balbezit. Beczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wojtkowiak de bal. Kotuniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotuniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sergiejew geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerański met de inworp. Biecke is nu in balbezit. Biecke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mulik met een sublieme pass. Pijak kopt de bal weg. Ociepa heeft problemen om de bal te vangen. Czusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Czusz schiet op doel. De bal raakt de paal. Mulik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kresa rent richting de bal. Laszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Laszczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotuniak de bal. Kotuniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkarpetkaMesiego - Serwisanci 1:0

41e minuut.
Kresa geeft de bal voor. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plich verovert de bal door een tackle van achteren. Plich haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Piec de bal onder controle te krijgen. Mulik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkarpetkaMesiego 65%, Serwisanci 35%.
SkarpetkaMesiego - Serwisanci 1:0

76e minuut.
Charłampowicz is nu in balbezit. Laszczyk rent richting de bal. Charłampowicz is nu in balbezit. Laszczyk rent richting de bal. Laszczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Beczek geeft een lange en hoge pass. Magdoń rent richting de bal. Kotuniak begaat een overtreding. Kotuniak krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Wojtkowiak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pałasz neemt de hoekschop. Klungelig pakt Łuczak de bal. Laszczyk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkarpetkaMesiego 57%, Serwisanci 43%.
SkarpetkaMesiego - Serwisanci 1:0