Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Craxa Szczawa Crystal Palacce
TyGryS Tactiek Senior
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
35 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 34.2
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Cecchetto rent richting de bal. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan schiet op doel. Daar is Yirmidokuzekim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yirmidokuzekim geeft de bal voor. Kalnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 1:0

5e minuut.
Cecchetto haalt uit met een fantastische trap. Kalnik probeert naar een medespeler te passen. Yirmidokuzekim kopt de bal weg. Daar is Cecchetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cecchetto schiet op doel. Kalnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 2:0

8e minuut.
Massacri geeft de bal voor. Yurttaş rent richting de bal. Şehitarslan met een sublieme pass. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap. Kalnik bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto passt de bal zonder na te denken. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Castelblanco de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Lićwinko rent richting de bal. Eskitoprak onderschept slim de pass. Daar is Eskitoprak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eskitoprak geeft de bal voor. Cecchetto krijgt zijn hoofd ertegen. Kalnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Yirmidokuzekim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan passt de bal met de wreef. Özberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberk geeft een lange en hoge pass. Kalnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bodzioch rent richting de bal. Kebab onderschept slim de pass. Kebab probeert naar een medespeler te passen. Olwert is nu in balbezit. Olwert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto geeft een lange en hoge pass. Daar is Szkudelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 3:0

23e minuut.
Özberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberk passt de bal in één keer door. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 4:0

25e minuut.
Lankiewicz geeft een hoge lob. Yurttaş rent richting de bal. Yurttaş passt de bal zonder na te denken. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Szkudelski de bal. Yirmidokuzekim is nu in balbezit. Yirmidokuzekim passt de bal in één keer door. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap. Kalnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 5:0

29e minuut.
Eskitoprak is nu in balbezit. Lićwinko begaat een overtreding. Eskitoprak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eskitoprak met een snel genomen vrije trap. Cecchetto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Yirmidokuzekim met een sublieme pass. Şehitarslan rent richting de bal. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap. Kalnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak geeft een lange en hoge pass. Lankiewicz kopt de bal weg. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lićwinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lićwinko probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. Kalnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 6:0

38e minuut.
Szkudelski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yirmidokuzekim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eskitoprak geeft een hoge lob. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto schiet op doel. Kalnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 7:0

41e minuut.
Özberk rent richting de bal. Özberk probeert naar een medespeler te passen. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto schiet op doel. Kalnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Craxa Szczawa 21%, Crystal Palacce 79%.
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 7:0

46e minuut.
Bodzioch rent richting de bal. Bodzioch geeft de bal voor. Yirmidokuzekim kopt de bal weg. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Vanaküla rent richting de bal. Vanaküla geeft de bal voor. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Pelikán passt de bal met de wreef. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan passt de bal in één keer door. Olwert is nu in balbezit. Olwert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Yurttaş speelt de bal door. Özberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto draait met de bal, schiet en ... Kalnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 8:0

57e minuut.
Bodzioch speelt de bal door. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Olwert passt de bal met de wreef. Pelikán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelikán draait met de bal, schiet en ... Paal!

60e minuut.
Yurttaş kopt de bal weg. Özberk rent richting de bal. Özberk probeert naar een medespeler te passen. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Kalnik trapt de bal weg van het doel. Yurttaş kopt de bal weg. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan schiet op doel. Kalnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özberk rent richting de bal. Özberk schiet op doel. Kalnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 9:0

64e minuut.
Massacri probeert de bal aan de voet te houden. Özberk geeft een lange en hoge pass. Szkudelski probeert de bal met de borst te controleren. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kalnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kalnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Cecchetto rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 10:0

68e minuut.
Massacri rent richting de bal. Yirmidokuzekim is nu in balbezit. Yirmidokuzekim met een sublieme pass. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eskitoprak is nu in balbezit. Eskitoprak probeert naar een medespeler te passen. Özberk met een sublieme pass. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 11:0

76e minuut.
Pabón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabón geeft een hoge lob. Şehitarslan kopt de bal weg. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 12:0

80e minuut.
Eskitoprak probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan passt de bal met de wreef. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Lićwinko geeft een lange en hoge pass. Kebab geeft een lange en hoge pass. Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eskitoprak passt de bal in één keer door. Daar is Yurttaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurttaş speelt de bal door. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 13:0

88e minuut.
Eskitoprak is nu in balbezit. Eskitoprak met een sublieme pass. Özberk bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberk geeft een hoge lob. Cecchetto krijgt zijn hoofd ertegen. Kalnik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Craxa Szczawa 33%, Crystal Palacce 67%.
MKS Craxa Szczawa - Crystal Palacce 14:0