Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Klepaki Los Colchoneros
Normal Tactiek Colcho
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten solid
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


13e minuut.
Szczuka met een snelle inworp. Wujków rent richting de bal. Wujków met een sublieme pass. Nowosielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowosielski schiet op doel. Ochojski bokst de bal weg.

17e minuut.
Pomietło passt de bal met de wreef. Yıkılmaz is nu in balbezit. Yıkılmaz passt de bal zonder na te denken. Rossi is nu in balbezit. Rossi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Loockx rent richting de bal. Loockx speelt de bal door. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi rent richting de bal. Rossi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo passt de bal met de wreef. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Drewek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Loockx zal de hoekschop nemen. Pomietło geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rojo speelt de bal door. Solås speelt de bal door. Yıkılmaz rent richting de bal. Rossi rent richting de bal. Rossi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Loockx kopt de bal weg. Solås speelt de bal door. Drewek heeft problemen om de bal te vangen. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rojo probeert naar een medespeler te passen. Loockx rent richting de bal. Loockx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi passt de bal zonder na te denken. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz schiet op doel. Woś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Klepaki - Los Colchoneros 0:1

39e minuut.
Drewek verovert de bal door een tackle van achteren. Drewek speelt de bal door. Toboła rent richting de bal. Yıkılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yıkılmaz geeft een lange en hoge pass. Woś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Klungelig pakt Nowosielski de bal. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo passt de bal zonder na te denken. Rossi is nu in balbezit. Rossi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Nowosielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ligas komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Loockx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo met een sublieme pass. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Klepaki 75%, Los Colchoneros 25%.
KS Klepaki - Los Colchoneros 0:1

48e minuut.
Loockx geeft een hoge lob. Drewek is nu in balbezit. Yıkılmaz onderschept slim de pass. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Woś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Klepaki - Los Colchoneros 0:2

51e minuut.
Wujków onderschept slim de pass. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yıkılmaz de bal. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Woś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tsikandilakis rent richting de bal. Tsikandilakis geeft een hoge lob. Rossi kopt de bal weg. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Woś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Klepaki - Los Colchoneros 0:3

61e minuut.
Pomietło probeert de bal met de borst te controleren. Pomietło geeft een hoge lob. Solås kopt de bal weg. Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Solås geeft een hoge lob. Toboła probeert de bal aan de voet te houden. Drewek is nu in balbezit. Yıkılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yıkılmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Zabokrzycki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pomietło de bal. Rossi rent richting de bal. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Woś bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Drewek rent richting de bal. Yıkılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ostroróg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yıkılmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Yıkılmaz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Klepaki 81%, Los Colchoneros 19%.
KS Klepaki - Los Colchoneros 0:3