Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C GRiG MKS Craxa Szczawa
Normal Tactiek TyGryS
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Eskitoprak rent richting de bal. Eskitoprak speelt de bal door. Özberk probeert naar een medespeler te passen. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Özberk rent richting de bal. Cecchetto is nu in balbezit. Özberk probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan probeert de bal met de borst te controleren. Şehitarslan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan passt de bal met de wreef. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:1

7e minuut.
Kalkowski met een harde bal richting middenveld. Eskitoprak kopt de bal weg. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto schiet op doel. Kalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:2

11e minuut.
Özberk met een sublieme pass. Şehitarslan rent richting de bal. Naruszewicz rent richting de bal. Cecchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kuroś is nu in balbezit. Yurttaş verovert de bal door een tackle van achteren. Eskitoprak geeft de bal voor. Cecchetto springt en kopt de bal. Kalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:3

15e minuut.
Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberk onderschept slim de pass. Özberk probeert naar een medespeler te passen. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eskitoprak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özberk is nu in balbezit. Özberk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:4

20e minuut.
Eskitoprak heeft problemen om de bal te vangen. Eskitoprak probeert naar een medespeler te passen. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mielik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yirmidokuzekim speelt de bal door. Yurttaş met een sublieme pass. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan geeft een hoge lob. Özberk geeft een lange en hoge pass. Kalkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cecchetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Mielik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:5

24e minuut.
Eskitoprak geeft een lange en hoge pass. Yirmidokuzekim heeft problemen om de bal te vangen. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan geeft een hoge lob. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:6

26e minuut.
Yirmidokuzekim speelt de bal door. Daar is Özberk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özberk geeft een lange en hoge pass. Cecchetto maakt een snoekduik en kopt de bal. Kalkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:7

29e minuut.
Şehitarslan onderschept slim de pass. Naruszewicz rent richting de bal. Cecchetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cecchetto schiet op doel. Kalkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:8

31e minuut.
Yurttaş met een sublieme pass. Mielik bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberk onderschept slim de pass. Özberk schiet op doel. Kalkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:9

34e minuut.
Mancuso geeft een hoge lob. Białostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla begaat een overtreding. Vanaküla krijgt een gele kaart. Białostocki moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Białostocki kan niet meer verder spelen. Tustanowski komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Özberk is nu in balbezit. Özberk passt de bal met de wreef. Şehitarslan rent richting de bal. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:10

36e minuut.
Snitko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mielik de bal. Özberk rent richting de bal. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cecchetto rent richting de bal. Özberk speelt de bal door. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan schiet op doel. Kalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:11

45e minuut.
Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskitoprak passt de bal in één keer door. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C GRiG 86%, MKS Craxa Szczawa 14%.
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:11

50e minuut.
Kalkowski trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eskitoprak met een snelle inworp. Yurttaş is nu in balbezit. Yurttaş speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:12

51e minuut.
Eskitoprak is nu in balbezit. Eskitoprak probeert naar een medespeler te passen. Özberk speelt de bal door. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kalkowski trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eskitoprak met de inworp. Yurttaş geeft een lange en hoge pass. Şehitarslan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Yirmidokuzekim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan geeft een hoge lob. Özberk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Eskitoprak geeft een lange en hoge pass. Cecchetto kopt de bal weg. Şehitarslan rent richting de bal. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... Kalkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Eskitoprak speelt de bal door. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan schiet op doel. Cecchetto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Özberk is nu in balbezit. Özberk speelt de bal door. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:13

65e minuut.
Şehitarslan geeft een hoge lob. Eskitoprak kopt de bal weg. Cecchetto heeft problemen om de bal te vangen. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap. Kalkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:14

68e minuut.
Yirmidokuzekim passt de bal zonder na te denken. Kaczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yirmidokuzekim met een sublieme pass. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Eskitoprak heeft problemen om de bal te vangen. Eskitoprak geeft de bal voor. Şehitarslan is nu in balbezit. Şehitarslan geeft een lange en hoge pass. Cecchetto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:15

75e minuut.
Naruszewicz geeft een hoge lob. Tustanowski kopt de bal weg. Yurttaş met een sublieme pass. Şehitarslan heeft problemen om de bal te vangen. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:16

78e minuut.
Yirmidokuzekim met een sublieme pass. Cecchetto heeft problemen om de bal te vangen. Özberk met een sublieme pass. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Łokietek is nu in balbezit. Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Özberk is nu in balbezit. Özberk geeft de bal voor. Şehitarslan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Yurttaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Cecchetto de bal. Özberk rent richting de bal. Cecchetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecchetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:17

82e minuut.
Özberk is nu in balbezit. Özberk geeft een hoge lob. Mielik probeert de bal aan de voet te houden. Şehitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan draait met de bal, schiet en ... Kalkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cecchetto rent richting de bal. Cecchetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:18

85e minuut.
Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş onderschept slim de pass. Yurttaş geeft een lange en hoge pass. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:19

88e minuut.
Şehitarslan probeert naar een medespeler te passen. Özberk rent richting de bal. Özberk met een sublieme pass. Cecchetto is nu in balbezit. Cecchetto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C GRiG 80%, MKS Craxa Szczawa 20%.
F.C GRiG - MKS Craxa Szczawa 0:20