Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Olimpia Grudziądz SA FC dentka
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Gładysiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lepa passt de bal zonder na te denken. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zabijakin onderschept slim de pass. Zabijakin geeft de bal voor. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki draait met de bal, schiet en ... Kuśmierzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ochucki geeft een hoge lob. Masztalski heeft problemen om de bal te vangen. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki schiet op doel. Pazura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Olimpia Grudziądz SA - FC dentka 1:0

14e minuut.
Stachnik kopt de bal weg. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mełgieś maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mełgieś naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Ochucki onderschept slim de pass. Gładysiewicz rent richting de bal. Gładysiewicz met een sublieme pass. Skrzynecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. Inworp. Żebro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki schiet op doel. Paal! Kuśmierzak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Olimpia Grudziądz SA - FC dentka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Olimpia Grudziądz SA 55%, FC dentka 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Olimpia Grudziądz SA - FC dentka 1:1

55e minuut.
Warnke rent richting de bal. Warnke passt de bal in één keer door. Pazio is nu in balbezit. Stachnik verovert de bal door een tackle van achteren. Stachnik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Kopa-Ostrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Berbecki is nu in balbezit. Berbecki haalt uit met een fantastische trap. Kuśmierzak bokst de bal weg. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Olimpia Grudziądz SA - FC dentka 1:2

78e minuut.
Wójcik geeft een hoge lob. Daar is Skrzynecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warnke rent richting de bal. Talkowski rent richting de bal. Talkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Błachaniec rent richting de bal. Błachaniec geeft de bal voor. Skrzynecki is nu in balbezit. Skrzynecki haalt uit met een fantastische trap. Pazura maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Olimpia Grudziądz SA - FC dentka 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Olimpia Grudziądz SA 46%, FC dentka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Olimpia Grudziądz SA - FC dentka 2:2