Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Głusk FC Legia Warszawa
Normal Tactiek 433atak
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.7 gemiddelde waardering 41.1
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mieśko trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burdon met de inworp. Wüthrich geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wüthrich verovert de bal door een tackle van achteren. Wüthrich geeft de bal voor. Daar is Francuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Szreder geeft de bal voor. Borrell Iglesias met een sublieme pass. Crabu rent richting de bal. Crabu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Będziński rent richting de bal. Będziński geeft een lange en hoge pass. Wyrobek heeft problemen om de bal te vangen. Wüthrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wüthrich geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Wyrobek onderschept slim de pass. Wüthrich verovert de bal door een tackle van achteren. Wüthrich passt de bal met de wreef. Costescu is nu in balbezit. Costescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:1

17e minuut.
Borrell Iglesias passt de bal met de wreef. Cubała is nu in balbezit. Cubała passt de bal met de wreef. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Będziński rent richting de bal. Będziński geeft een hoge lob. Crabu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borrell Iglesias geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:2

33e minuut.
Inworp. Burdon met de inworp. Wüthrich speelt de bal door. Costescu heeft problemen om de bal te vangen. Costescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Burdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wüthrich probeert naar een medespeler te passen. Borrell Iglesias speelt de bal door. Cubała is nu in balbezit. Cubała haalt uit met een fantastische trap. Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kania passt de bal zonder na te denken. Wyrobek kan de bal niet met de borst controleren. Wołoszyn is nu in balbezit. Chrabąszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrabąszcz passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Głusk 72%, FC Legia Warszawa 28%.
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:2

50e minuut.
Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński geeft een lange en hoge pass. Wüthrich speelt de bal door. Costescu rent richting de bal. Costescu draait met de bal, schiet en ... Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Crabu is nu in balbezit. Crabu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:3

59e minuut.
Wüthrich geeft een hoge lob. Crabu kopt de bal weg. Costescu rent richting de bal. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała haalt uit met een fantastische trap. Mieśko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Doeltrap. Mieśko met een harde bal richting middenveld. Wüthrich kopt de bal weg. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Wyrobek is nu in balbezit. Wüthrich geeft een lange en hoge pass. Crabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabu draait met de bal, schiet en ... Będziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wüthrich passt de bal met de wreef. Daar is Cubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crabu rent richting de bal. Cubała is nu in balbezit. Cubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:4

78e minuut.
Crabu onderschept slim de pass. Crabu passt de bal zonder na te denken. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała haalt uit met een fantastische trap. Mieśko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:5

79e minuut.
Francuz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wüthrich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burdon rent richting de bal. Burdon geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Mieśko met een sublieme pass. Borrell Iglesias probeert de bal aan de voet te houden. Borrell Iglesias speelt de bal door. Crabu is nu in balbezit. Crabu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:6

85e minuut.
Burdon verovert de bal door een tackle van achteren. Burdon passt de bal in één keer door. Crabu is nu in balbezit. Crabu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szreder rent richting de bal. Szreder passt de bal met de wreef. Borrell Iglesias rent richting de bal. Borrell Iglesias geeft de bal voor. Crabu krijgt zijn hoofd ertegen. Mieśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kania rent richting de bal. Borrell Iglesias onderschept slim de pass. Borrell Iglesias met een sublieme pass. Cubała is nu in balbezit. Cubała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:7

90e minuut.
Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wüthrich geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Głusk 81%, FC Legia Warszawa 19%.
FC Głusk - FC Legia Warszawa 0:7