Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegancko Fajnie Krakowscy Kolarze
Normal Tactiek Defend
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
zwak Verdedigen matig


13e minuut.
Balcerowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerowicz geeft een lange en hoge pass. Zgórka controleert de bal met de borst. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:1

16e minuut.
Szopeński geeft de bal voor. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgórka rent richting de bal. Soyer verovert de bal door een tackle van achteren. Soyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Schabowy de bal onder controle te krijgen. Szarynski rent richting de bal. Soyer onderschept slim de pass. Soyer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni verovert de bal door een tackle van achteren. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Soyer is nu in balbezit. Soyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Borończyk heeft problemen om de bal te vangen. Soyer rent richting de bal. Kuświk is nu in balbezit. Soyer verovert de bal door een tackle van achteren. Soyer draait met de bal, schiet en ... Patrzałek bokst de bal weg.

36e minuut.
Borończyk kopt de bal weg. Pedroni probeert de bal met de borst te controleren. Pedroni met een sublieme pass. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer draait met de bal, schiet en ... Patrzałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:2

38e minuut.
Kršňák met een sublieme pass. Soyer rent richting de bal. Borończyk maakt een afschuwelijke overtreding. Borończyk krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hasevoets passt de bal zonder na te denken. Balcerowicz speelt de bal door. Ştefănescu met een sublieme pass. Soyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegancko Fajnie 70%, Krakowscy Kolarze 30%.
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:3

53e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Faucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Faucher passt de bal met de wreef. Soyer rent richting de bal. Soyer haalt uit met een fantastische trap. Patrzałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faucher met de inworp. Pedroni geeft de bal voor. Soyer is nu in balbezit. Soyer draait met de bal, schiet en ... Patrzałek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Soyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyer passt de bal in één keer door. Kuświk rent richting de bal. Faucher onderschept slim de pass. Faucher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faucher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni geeft een lange en hoge pass. Soyer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Szopeński verovert de bal door een tackle van achteren. Szopeński met een sublieme pass. Daar is Soyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Faucher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faucher probeert naar een medespeler te passen. Szarynski is nu in balbezit. Soyer onderschept slim de pass. Soyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:4

77e minuut.
Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Faucher is nu in balbezit. Pedroni probeert naar een medespeler te passen. Soyer rent richting de bal. Soyer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Szopeński rent richting de bal. Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Szarynski is nu in balbezit. Soyer verovert de bal door een tackle van achteren. Soyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Szopeński kopt de bal weg. Faucher is nu in balbezit. Kuświk rent richting de bal. Faucher onderschept slim de pass. Faucher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Soyer onderschept slim de pass. Zgórka rent richting de bal. Soyer onderschept slim de pass. Soyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:5

86e minuut.
Muszyński is nu in balbezit. Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuświk de bal. Soyer rent richting de bal. Soyer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegancko Fajnie 71%, Krakowscy Kolarze 29%.
Elegancko Fajnie - Krakowscy Kolarze 0:6