Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grupa azoty Puławy dandan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klag bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc onderschept slim de pass. Hinc geeft de bal voor. Missał rent richting de bal. Missał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - dandan 0:1

5e minuut.
Laska geeft een hoge lob. Piątkowski heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski met een sublieme pass. Missał rent richting de bal. Missał draait met de bal, schiet en ... Toboła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Trzopek passt de bal zonder na te denken. Fijarczyk rent richting de bal. Fijarczyk passt de bal in één keer door. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grupa azoty Puławy - dandan 1:1

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kowal met een harde bal richting middenveld. Balcerek kopt de bal weg. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - dandan 2:1

18e minuut.
Balcerek speelt de bal door. Daar is Misierewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misierewicz speelt de bal door. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Trzopek is nu in balbezit. Trzopek met een sublieme pass. Fijarczyk is nu in balbezit. Fijarczyk schiet op doel. Kowal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grupa azoty Puławy 66%, dandan 34%.
grupa azoty Puławy - dandan 2:1

48e minuut.
Laska is nu in balbezit. Laska geeft een lange en hoge pass. Balcerek probeert naar een medespeler te passen. Ścisłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścisłowski geeft een lange en hoge pass. Kowal bokst de bal weg. Chojka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kowal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - dandan 3:1

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Chojka de bal onder controle te krijgen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marczuk. Marczuk krijgt een gele kaart. Rochowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochowiak met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cieplewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - dandan 4:1

60e minuut.
Daar is Klag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klag geeft de bal voor. Laska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Missał bereikt de bal nog maar net als eerste. Missał schiet op doel. Toboła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

66e minuut.
Urbacz met een sublieme pass. Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijarczyk passt de bal in één keer door. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - dandan 5:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rochowiak met een snelle inworp. Urbacz is nu in balbezit. Urbacz geeft een hoge lob. Fijarczyk kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cieplewicz trapt de bal weg. Urbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbacz geeft een lange en hoge pass. Chojka controleert de bal met de borst. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grupa azoty Puławy - dandan 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grupa azoty Puławy 42%, dandan 58%.
grupa azoty Puławy - dandan 6:1