Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazowiecka Elita Tuborg
442 Tactiek 3
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten redelijk
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liszewski neemt de hoekschop. Wojtala is nu in balbezit. Wojtala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowiecka Elita - Tuborg 0:1

15e minuut.
Janatka speelt de bal door. Grzegórzecki is nu in balbezit. Grzegórzecki speelt de bal door. Wojtala rent richting de bal. Wojtala draait met de bal, schiet en ... Kuczka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Liszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janatka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabresto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabresto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kiermasz kan de bal niet met de borst controleren. Janatka onderschept slim de pass. Janatka met een sublieme pass. Cabresto rent richting de bal. Cabresto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kiermasz rent richting de bal. McFalcón verovert de bal door een tackle van achteren. Cabresto is nu in balbezit. Cabresto draait met de bal, schiet en ... Kuczka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowiecka Elita - Tuborg 0:2

30e minuut.
Cabresto is nu in balbezit. Wojtala is nu in balbezit. Kiermasz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojtala raakt geblesseerd tijdens het duel. Janatka komt bij de bal en schiet. Kuczka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Grzegórzecki rent richting de bal. Wojtala bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtala passt de bal zonder na te denken. Cabresto is nu in balbezit. Cabresto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowiecka Elita 72%, Tuborg 28%.
Mazowiecka Elita - Tuborg 0:2

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sztaba komt het veld opgelopen. Dibari komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wojtala is nu in balbezit. Wojtala passt de bal in één keer door. Miszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztaba rent richting de bal. Sztaba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Wojtala met de inworp. Grzegórzecki rent richting de bal. Grzegórzecki speelt de bal door. Cabresto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabresto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Haraburda geeft de bal voor. Pou rent richting de bal. Met opzet legt Winek zijn tegenspeler op de grond. Winek krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sztaba passt de bal met de wreef. Daar is Dibari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibari passt de bal zonder na te denken. Daar is Sztaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kiermasz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojtala is nu in balbezit. Wojtala passt de bal met de wreef. Cabresto rent richting de bal. Cabresto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowiecka Elita - Tuborg 0:3

70e minuut.
Wojtala passt de bal zonder na te denken. Janatka is nu in balbezit. Janatka passt de bal met de wreef. Sztaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowiecka Elita - Tuborg 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowiecka Elita 64%, Tuborg 36%.
Mazowiecka Elita - Tuborg 0:4