Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Chojno Wrexham A.F.C
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Jęczeń kopt de bal weg. Więcławski is nu in balbezit. Krzętowski onderschept slim de pass. Krzętowski haalt uit met een fantastische trap. Cekiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Chojno - Wrexham A.F.C 0:1

16e minuut.
Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek verovert de bal door een tackle van achteren. Żurek geeft een hoge lob. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wks Chojno - Wrexham A.F.C 1:1

17e minuut.
Drwięga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzętowski rent richting de bal. Więcławski is nu in balbezit. Krzętowski onderschept slim de pass. Krzętowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski probeert naar een medespeler te passen. Cimoszewicz rent richting de bal. Cimoszewicz haalt uit met een fantastische trap. Cekiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Chojno - Wrexham A.F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Chojno 51%, Wrexham A.F.C 49%.
Wks Chojno - Wrexham A.F.C 1:2

50e minuut.
Kmieciak onderschept slim de pass. Kmieciak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jęczeń met de inworp. Krzętowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Cimoszewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cimoszewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmyd komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Derlicki rent richting de bal. Kural verovert de bal door een tackle van achteren. Kural speelt de bal door. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cekiel speelt de bal door. Derlicki kopt de bal weg. Kural is nu in balbezit. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzętowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Chojno 59%, Wrexham A.F.C 41%.
Wks Chojno - Wrexham A.F.C 1:2