Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koksy z osiedla Patria Buk
Normal Tactiek 4:3:3-nowe
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen tragisch


5e minuut.
Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek speelt de bal door. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz draait met de bal, schiet en ... Gracz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Daar is Trepto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matyjasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Celiński rent richting de bal. Celiński haalt uit met een fantastische trap. Marcinkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Háda rent richting de bal. Witek rent richting de bal. Witek probeert naar een medespeler te passen. Matyjasek rent richting de bal. Matyjasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksy z osiedla - Patria Buk 0:1

28e minuut.
Niemancewicz is nu in balbezit. Fenkanin rent richting de bal. Niemancewicz onderschept slim de pass. Niemancewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Koksy z osiedla - Patria Buk 1:1

29e minuut.
Celiński is nu in balbezit. Tomella is nu in balbezit. Brygoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brygoła krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Háda onderschept slim de pass. Háda probeert naar een medespeler te passen. Niemancewicz is nu in balbezit. Niemancewicz schiet op doel. Gracz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Koksy z osiedla - Patria Buk 2:1

39e minuut.
Hałuszka geeft een hoge lob. Matyjasek kopt de bal weg. Trepto heeft problemen om de bal te vangen. Matyjasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyjasek draait met de bal, schiet en ... Marcinkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksy z osiedla 41%, Patria Buk 59%.
Koksy z osiedla - Patria Buk 2:1

62e minuut.
Sczepiński probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski speelt de bal door. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Háda is nu in balbezit. Háda geeft een hoge lob. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyjasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyjasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Witek verovert de bal door een tackle van achteren. Witek met een sublieme pass. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda verovert de bal door een tackle van achteren. Háda geeft de bal voor. Marcinkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Matyjasek is nu in balbezit. Matyjasek speelt de bal door. Trepto bereikt de bal nog maar net als eerste. Trepto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szawala de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koksy z osiedla 50%, Patria Buk 50%.
Koksy z osiedla - Patria Buk 2:1