Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo ŚMIG-BUD
Mineiro 2 bar Tactiek moja
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45.5 gemiddelde waardering 38.4
excellent Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Pac is nu in balbezit. Pac geeft een hoge lob. Pecka probeert de bal aan de voet te houden. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Becla rent richting de bal. Laska verovert de bal door een tackle van achteren. Laska geeft een hoge lob. Tadevosyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Płocharski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bodalec geeft een lange en hoge pass. Căpusa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Płocharski. Płocharski krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Wężowiecki passt de bal met de wreef. Fijałkowski is nu in balbezit. Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Inworp. Miu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tognarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Medeiros verovert de bal door een tackle van achteren. Medeiros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Płocharski geeft een hoge lob. Inworp. Becla met een snelle inworp. Bodalec is nu in balbezit. Bodalec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Reks maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Wroński kopt de bal weg. Bodalec geeft een hoge lob. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Căpusa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Płocharski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tadevosyan kopt de bal weg. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Paal! Płocharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bodalec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki geeft een hoge lob. Płocharski bokst de bal weg. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 1:0

27e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Bodalec is nu in balbezit. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki geeft een hoge lob. Tadevosyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 2:0

34e minuut.
Laska met een sublieme pass. Kałwa is nu in balbezit. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 3:0

36e minuut.
Klungelig pakt Laska de bal. Laska passt de bal zonder na te denken. Daar is Pecka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Woźniak passt de bal met de wreef. Tognarelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 30%, ŚMIG-BUD 70%.
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 3:0

47e minuut.
Tognarelli is nu in balbezit. Tognarelli geeft de bal voor. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Płocharski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pecka probeert naar een medespeler te passen. Kałwa kan de bal niet met de borst controleren. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Płocharski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 4:0

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Căpusa stond buitenspel. Reks neemt vlug de vrije trap. Sanjuán probeert de bal met de borst te controleren. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Płocharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Płocharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kałwa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tognarelli speelt de bal door. Kałwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan onderschept slim de pass. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 5:0

66e minuut.
Wężowiecki passt de bal met de wreef. Sanjuán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tadevosyan schiet op doel. Płocharski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 6:0

67e minuut.
Cámara Rey passt de bal in één keer door. Wroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Wężowiecki met een snelle inworp. Laska kan de bal niet met de borst controleren. Laska geeft een hoge lob. Tadevosyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 7:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tognarelli neemt de hoekschop. Klungelig pakt Sanjuán de bal. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 8:0

85e minuut.
Płocharski verovert de bal door een tackle van achteren. Płocharski geeft de bal voor. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Płocharski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 9:0

87e minuut.
Płocharski speelt de bal door. Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Laska passt de bal in één keer door. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 22%, ŚMIG-BUD 78%.
FC Sao Pablo - ŚMIG-BUD 10:0