Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0061
  • Stadion: Robiqw Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3092
Robiqw KP Wałbrzych
442 Tactiek deff:)
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 35.9
zwak Schieten matig
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Miszczyński passt de bal zonder na te denken. Inworp. Sieńko met een snelle inworp. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Avila probeert naar een medespeler te passen. Żuberek kopt de bal weg. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagsik haalt uit met een fantastische trap. De Avila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Owsianka speelt de bal door. Ślak speelt de bal door. Kupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagsik onderschept slim de pass. Bagsik haalt uit met een fantastische trap. De Avila bokst de bal weg. Galiński rent richting de bal. Galiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robiqw - KP Wałbrzych 1:0

28e minuut.
Żuberek is nu in balbezit. Ślak verovert de bal door een tackle van achteren. Matyas is nu in balbezit. Matyas met een sublieme pass. Skrzypek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vágner met een sublieme pass. Inworp. Sieńko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński geeft een lange en hoge pass. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robiqw 30%, KP Wałbrzych 70%.
Robiqw - KP Wałbrzych 1:0

58e minuut.
Owsianka speelt de bal door. Żuberek is nu in balbezit. Owsianka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żuberek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żuberek kan niet meer verder spelen.

59e minuut.
Galiński probeert de bal met de borst te controleren. Vágner onderschept slim de pass. Ślak speelt de bal door. Vágner rent richting de bal. Vágner haalt uit met een fantastische trap. Skibicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skibicki speelt de bal door. Bagsik rent richting de bal. Bagsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Żołnowski is nu in balbezit. Żołnowski passt de bal zonder na te denken. Vágner is nu in balbezit. Vágner schiet op doel. Skibicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Robiqw - KP Wałbrzych 1:1

73e minuut.
Topszewski passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzypek met de inworp. Bagsik is nu in balbezit. Bagsik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Avila met een harde bal richting middenveld. Kupczyński heeft problemen om de bal te vangen. Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robiqw 18%, KP Wałbrzych 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Robiqw - KP Wałbrzych 1:1