Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dupa cyce wadowice Szturm Parapety
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rzepka passt de bal met de wreef. Kaczorowski rent richting de bal. Dmochowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dmochowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Kaczorowski is nu in balbezit. Kaczorowski geeft een hoge lob. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiewicz geeft een lange en hoge pass. Miłowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Muchowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gędłek de bal. Gędłek met een sublieme pass. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Skalski met een sublieme pass. Sęk rent richting de bal. Weiner onderschept slim de pass. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Czeremcha verovert de bal door een tackle van achteren. Skalski rent richting de bal. Sęk rent richting de bal. Skalski verovert de bal door een tackle van achteren. Skalski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Weiner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oberlan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brożek met een harde bal richting middenveld. Wójciak kopt de bal weg. Skalski is nu in balbezit. Skalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Jarosiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberlan rent richting de bal. Oberlan schiet op doel. Miłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa cyce wadowice - Szturm Parapety 0:1

34e minuut.
Skalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotnis komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Czeremcha kopt de bal weg. Płacheta heeft problemen om de bal te vangen. Płacheta probeert naar een medespeler te passen. Kotnis is nu in balbezit. Kotnis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa cyce wadowice 71%, Szturm Parapety 29%.
Dupa cyce wadowice - Szturm Parapety 0:1

56e minuut.
Płacheta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzęczyszkiewicz. Płacheta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płacheta met een snel genomen vrije trap. Daar is Sęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotnis onderschept slim de pass. Kotnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa cyce wadowice - Szturm Parapety 0:2

82e minuut.
Wójciak passt de bal met de wreef. Śnieżek onderschept slim de pass. Sęk rent richting de bal. Oberlan verovert de bal door een tackle van achteren. Oberlan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dupa cyce wadowice - Szturm Parapety 0:3

87e minuut.
Nałęcz is nu in balbezit. Nałęcz passt de bal met de wreef. Oberlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberlan haalt uit met een fantastische trap. Brożek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dupa cyce wadowice 57%, Szturm Parapety 43%.
Dupa cyce wadowice - Szturm Parapety 0:3