Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cargovianka ŁKS Gromiec
442 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Barańczyk is nu in balbezit. Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rydzoń zijn tegenspeler op de grond. Rydzoń krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Chałupnik met een snelle inworp. Rydzoń probeert naar een medespeler te passen. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. Hennig probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kuchar onderschept slim de pass. Misiek heeft problemen om de bal te vangen. Chyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Andryszak rent richting de bal. Andryszak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sałek geeft een lange en hoge pass. Kapinos probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szatanik. Szatanik krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski speelt de bal door. Szatanik is nu in balbezit. Rydzoń is nu in balbezit. Rydzoń schiet op doel. Hennig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szatanik is nu in balbezit. Szatanik haalt uit met een fantastische trap. Hennig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szatanik rent richting de bal. Szatanik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cargovianka 45%, ŁKS Gromiec 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cargovianka - ŁKS Gromiec 0:0

66e minuut.
Halikowski geeft de bal voor. Ałtyn rent richting de bal. Met opzet legt Szatanik zijn tegenspeler op de grond. Szatanik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

83e minuut.
Franek speelt de bal door. Andryszak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kapinos rent richting de bal. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hennig trapt de bal weg. Kapinos met een sublieme pass. Tarnowski rent richting de bal. Tarnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cargovianka - ŁKS Gromiec 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cargovianka 59%, ŁKS Gromiec 41%.
Cargovianka - ŁKS Gromiec 1:0